Datum plaatsing: 10 april 2013

Varkenshouders organiseren Benefietsveiling in hun strijd tegen kanker


Varkenshouders organiseren Benefietsveiling in hun strijd tegen kanker


Heesch (Bernheze): Nederlandse varkenshouders en hun toeleveranciers zetten zich elke dag in voor de gezondheid en het welzijn van hun dieren. Komende maanden maken ze zich ook nog sterk voor de gezondheid en het welzijn van iedereen die te maken heeft of krijgt met kanker. Onder het motto Big Challenge brengen ze geld bijeen voor onderzoek tegen kanker en beklimmen ze op één dag 6 keer de legendarische Alpe d'Huez. Een groep varkenshouders uit onder andere Heesch, Vinkel en Oss organiseert op zaterdag 13 april vanaf 20.00 uur een grote Benefietsveiling in Zaal ’t Tunneke in Heesch. Tijdens deze avond is iedereen gratis welkom.

Veehouders zetten zich in voor de gezondheid van mens en dier
Varkenshouders en andere veehouders uit Nederland doen op 5 en 6 juni mee aan Alpe d’HuZes. Ze zetten zich daarmee keihard in om een einde te maken aan de ellende en de onmacht die de ziekte kanker in onze maatschappij veroorzaakt. Een ziekte die toeslaat bij 1 op de 3 mensen en ook grote gevolgen heeft voor familieleden, vrienden en collega’s. Om dit te bereiken organiseren varkenshouders Ad van Duijnhoven uit Oss, Jan Schimmel uit Vinkel en Marcel van Wanrooij uit Heesch samen met hun teamleden, een grote Benefietsveiling om geld in te zamelen voor onderzoek tegen kanker. Ze willen daarmee laten zien dat veehouders zich niet alleen op hun eigen bedrijf inzetten voor de gezondheid en welzijn van hun dieren, maar dat ook de gezondheid van iedereen die te maken krijgt met kanker, hen aan het hart gaat.

Gezellige dienstenveiling met uitgebreide veilinglijst vol unieke kansen
Tijdens de Benefietsavond op zaterdag 13 april in Zaal ’t Tunneke in Heesch wordt een lange lijst van bijzondere en aantrekkelijke producten en diensten geveild die gratis beschikbaar zijn gesteld door sponsoren. Zo kan er worden geboden op meer dan 25 veilingstukken zoals vakanties, de huur van springkussens, VIP-kaarten voor PSV, een volledig verzorgde dag bij de Koninklijke Marine, rondvluchten met een motorzwever, workshops tapas maken, halve varkens, knipbeurten, massages, elektrische apparaten, hapjes voor tijdens de veiling, romantische diners, compleet verzorgde barbecues, luchtballonvaarten en een kruiwagen vol met flessen bier. De avond wordt omlijst met muziek van een live band en entertainment.

Opbrengst bestemd voor onderzoek tegen kanker
De Benefietsavond op zaterdag 13 april begint om 20.00 uur in Zaal ’t Tunneke in Heesch. Tijdens de avond is iedereen van harte uitgenodigd. De toegang is gratis. De opbrengst van de veiling gaat naar Big Challenge, de veehouderij tegen kanker. Big Challenge doneert al haar geld aan onderzoek tegen kanker. Kijk voor meer informatie op www.benefietsveiling-bigchallenge.nl of op www.opgevenisgeenoptie.nl.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.25418