Datum plaatsing: 21 januari 2014

D66 organiseert verkiezing ‘Onderwijsvrijwilliger van het jaar’'s-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): D66 ’s-Hertogenbosch organiseert voor de tweede keer de verkiezing van de onderwijsvrijwilliger van het jaar. Met deze verkiezing wil D66 de vrijwilligers in het basisonderwijs in het zonnetje zetten. Scholen kunnen hun voorleesouder, klusouder, klaar-over of andere vrijwilliger nomineren en een jury bepaalt in februari de winnaar.

“Onderwijsvrijwilligers zijn van ongelofelijk groot belang voor het onderwijs, en verdienen het daarom om in het zonnetje gezet te worden. Deze prijs draagt daar hopelijk aan bij”, laat Mike van der Geld (D66) weten.

Ans van Krieken van basisschool de Haren won als eerste de prijs als ‘Onderwijsvrijwilliger van het jaar’. Zij zet zich als vrijwilliger in bij de natuurwerkgroep van de school.

De scholen ontvingen recentelijk een brief voor hun leerlingen. In deze brief worden de leerlingen opgeroepen de nominatie van hun vrijwilliger te ondersteunen. Dat kan met een brief, tekeningen of op een andere creatieve wijze.

In februari bekijkt de jury de inzendingen. Deze jury bestaat o.a. uit Mike van der Geld (juryvoorzitter), Wim Pelgrim (docent), Diana Butter (onderwijsadviseur) en Sander Hölscher (docent) . Voor de winnaar en de nominerende groep heeft D66 een mooie prijs in petto.

Nominaties kunnen worden verzonden naar: onderwijsvrijwilliger@gmail.com
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15889