Datum plaatsing: 29 januari 2014

Wil jij een slank lichaam, ik ga je helpen!


Wil jij een slank lichaam, ik ga je helpen!


Nuland (Maasdonk): Graag stel ik mezelf even voor. Mijn naam is Linda Tielemans en als beautycoach wil ik jullie de komende maanden graag het een en ander vertellen over mijn vak.

Mijn eerste column gaat over afslanken met powerslim.
Sinds 3 jaar begeleid ik dagelijks mensen met het verantwoord powerslim dieet. Voor mij is powerslim een dieet om op een makkelijke en snelle manier kilos te verliezen. Maar het belangrijkste is natuurlijk om op gewicht te blijven en vervolgens een gezond voedingspatroon aan te leren. Daarom is het mogelijk om na het behalen van je streefgewicht nog een jaar lang maandelijks gratis begeleiding te krijgen voor het behoud van je gewicht.

Een klant van Schoonheidsinstituut Linda vertelt:

Dit jaar ben ik vijftig geworden. Voor mij een goed moment eens wat aan mijn over-gewicht te doen.
Maar om op eigen houtje af te vallen vond ik moeilijk. Via via ben ik in contact gekomen met Linda. Zij heeft mij uitgelegd hoe Power Slim werkt en het sprak me heel erg aan. Hier wilde ik voor gaan!
Het programma is goed vol te houden en door de wekelijkse weegmomenten en coaching van Linda bleef ik gemotiveerd. De kilos vlogen eraf, dit ook in combinatie met mijn sportgedrag.
Linda gaf me tips die mij enorm hebben geholpen.
Na 4 maanden ben ik uiteindelijk 15 kilo kwijt.
Mijn eetgedrag is veranderd, al 5 maanden ben ik op gewicht en dat zal blijven! Ik wil nooit meer terug naar mijn oude figuur.
Het is zo relaxt om nu naar fotos van jezelf te durven kijken en ook kleding kopen is weer fijn; kortom alleen maar positieve ervaringen.

Een gelukkige vrouw!


Wil jij ook weer happy zijn met je lichaam? Neem dan nu contact met ons op dan plannen we een gratis intakegesprek en ontvang in het eerste kwartaal van dit jaar nog eens 20,- korting op een starterspakket. (* bij inlevering van dit artikel). Kijk voor meer informatie op www.salon-linda.nl

Tot ziens bij Schoonheidsinstituut Linda, Linda Tielemans, Schoonheidsinstituut Linda, Pelgrimstraat 1b 5391 BL Nuland, www.salon-linda.nl, info@salon-linda.nl, 06-11213070.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17001