Datum plaatsing: 30 januari 2017

Kleine nederlaag voor Sint-Michielsgestel


Kleine nederlaag voor Sint-Michielsgestel


Gestel (Sint-Michielsgestel): Sint-Michielsgestel heeft de competitie hervat met een kleine nederlaag bij koploper Margriet in Oss. Uiteindelijk werd met 2-1 verloren, maar met een beetje meer geluk hadden de Gestelnaren zomaar een puntje kunnen meesnoepen.

De wedstrijd begon heel slecht voor Sint-Michielsgestel. Al na twee minuten wist Margriet te scoren, dus de voortekenen waren niet bepaald gunstig.
Sint-Michielsgestel moest even bekomen van deze vroege achterstand, maar gaandeweg de wedstrijd kwamen de Gestelnaren steeds beter in de wedstrijd en dat resulteerde in een paar mooie aanvallen. Uit een van die aanvallen wist Koen Hoek te scoren en dat betekende 1-1 en dat was tevens de ruststand.

Na de rust nam Margriet steeds meer het initiatief en moest Sint-Michielsgestel zich beperken tot enkel uitvallen. De Gestelse aanvallers waren in de tweede helft echter onmachtig om het de Osse defensie echt moeilijk te maken.
In de 62e minuut kwam Margriet opnieuw op voorsprong (2-1). Na deze treffer probeerden de Gestelnaren van alles om het Margriet moeilijk te maken, maar de ploeg uit Oss was, zeker in de tweede helft, de betere, al kon men de score niet verder uitbreiden.
In de slotfase probeerde Sint-Michielsgestel het nog wel, maar verder dan een paar spelde-prikken kwam men niet.

Komende zondag speelt Sint-Michielsgestel thuis tegen Handel. Eerder dit seizoen wonnen de Gestelnaren met 0-2 van Handel, maar dat geeft zeker geen garantie dat ook a.s. zondag wordt gewonnen. Handel behaalde inmiddels ook een behoorlijk aantal punten, dus gemakkelijk zal het zeker niet worden.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

voetbal nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16037