Datum plaatsing: 30 januari 2017

Gratis naar FC Den Bosch - Jong Ajax


Gratis naar FC Den Bosch - Jong Ajax


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): FC Den Bosch speelt vrijdagavond 3 februari weer een thuiswedstrijd. Te gast is dan NAC Breda.

Wil jij wel eens een voetbalwedstrijd zien op betaald niveau? Of ben je al een regelmatige gast in het betaald voetbal maar wil je wel eens voor niks naar FC Den Bosch? Dat kan. De ThuisinhetNieuws-magazines geven ieder een setje van 2 kaarten weg voor de familietribune.

Wilt u naar de thuiswedstrijd van vrijdag 20.00 uur stuur ons dan zo snel mogelijk een mailtje. Normaal betaal je minimaal 12,50 euro voor een toegangsbewijs. Kinderen tot en met 12 jaar mogen daarnaast gratis naar binnen, dus ook een mooie optie voor een uitje met het gezin!

Kans maken is heel eenvoudig. Stuur uiterlijk donderdag 2 februari een mailtje naar prijsvraag@plazamedia.nl en vermeld daarin je naam, woonplaats en telefoonnummer. Wie weet ben jij de gelukkige. Winnaars krijgen voor 12.00 uur op de wedstrijddag per mail bericht hoe en waar ze de kaarten voorafgaand aan de wedstrijd kunnen ophalen.

FC Den Bosch gaat voor een veilig, gezellig en sfeervol Stadion de Vliert. #HeyaDenBosch.
Kijk voor meer info op www.fcdenbosch.nl.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

voetbal nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17095