Datum plaatsing: 06 februari 2017

Belangrijke overwinning voor Sint-Michielsgestel


Belangrijke overwinning voor Sint-Michielsgestel


Gestel (Sint-Michielsgestel): Sint-Michielsgestel heeft afgelopen zondag tegen Handel een verdiende 2-0 overwinning behaald. De zege is belangrijk voor de stand op de ranglijst. Door dit resultaat werd het verschil met Handel vergroot naar 5 punten. De positie in de middenmoot is hierdoor weer enigszins verstevigd.

Al direct vanaf het begin van de wedstrijd nam Sint-Michielsgestel het initiatief. Het toonde direct aan maar voor n ding te gaan en dat was winnen. Aangezien ook Handel waar mogelijk de aanval koos, kregen de toeschouwers een mooie wedstrijd voorgeschoteld.

In de 15e minuut kwam Sint-Michielsgestel op voorsprong toen Roy Groenendaal wist te profiteren van een warrige situatie in het Handelse strafschopgebied. Op zijn schot had de keeper van Handel geen enkel verweer en dat betekende 1-0.

Ook na deze treffer bleven beide ploegen goed voetballen, al kreeg Sint-Michielsgestel wel meer mogelijkheden om de score te verdubbelen. Dat leek 10 minuten voor rust ook te gaan gebeuren, maar een doelpunt van Koen Hoek werd, wegens buitenspel, afgekeurd, waardoor de rust met 1-0 inging.

Na de rust had Sint-Michielsgestel het initiatief wat duidelijker en het ging op zoek naar de tweede treffer. Na enkele mislukte pogingen lukte dat halverwege de tweede helft, toen Tim van Vught na een hele mooie aanval oog in oog kwam met de keeper van Handel. Uitermate koel schoof hij de bal in het Handelse doel.
Deze 2-0 voorsprong kwam vervolgens niet meer in gevaar. Met een beetje mazzel had de voorsprong hoger kunnen uitvallen, maar dat lukte niet meer.
Al met al een meer dan verdiende overwinning voor Sint-Michielsgestel.

Komende zondag speelt Sint-Michielsgestel opnieuw thuis. Dit keer is Nulandia uit Nuland de tegenstander. Ook deze ploeg staat onder Sint-Michielsgestel maar zal zeker niet onderschat worden. Bij een nieuwe winst doen de Gestelnaren hele goede zaken.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

voetbal nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14607