Datum plaatsing: 06 februari 2017

Avesteyn doet mee om toppositie!


Avesteyn doet mee om toppositie!


Dinther (Bernheze): Na een lange periode waarin niet om het 'echie' gespeeld werd stond de wedstrijd tegen BMC op het programma! Nummer 4 tegen nummer 2, dus een heuse topper.

Er werd een wedstrijd gespeeld die de titel van 'topper' mocht hebben. Een wedstrijd op het scherpst van de snede. Avesteyn verslikte zich in de derde minuut van de wedstrijd waardoor BMC messcherp kon counteren en de 0-1 kon aantekenen. Avesteyn pakte deze tegenvaller op volwassen wijze op en bleef bij het besproken wedstrijdconcept. Er ontstonden ook kansen. Zo mistte Stan de Laat na een prachtige aanval door de bal tegen de lat te spelen.

Na de rust bleef Avesteyn aandringen en uiteindelijk kreeg Avesteyn een uitgekozen kans nadat hen een penalty werd toegekend na een overtreding binnen 'de 16' op Rens van Vugt. Martijn Swartjes pakte zijn verantwoordelijkheid en scoorde onberispelijk de 1-1. Het wedstrijdbeeld dat beide teams konden winnen zette zich voort en Avesteyn kreeg hierbij een duidelijk voordeel nadat een van de BMC-ers rood kreeg! Het voordeel vertaalde zich echter niet in kansen en uiteindelijk was de einduitslag 1-1. Dit was over het geheel een terechte uitslag.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

voetbal nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14896