Datum plaatsing: 08 februari 2017

Rosmalens Belang boekt succes met CentrumplanRosmalen ('s Hertogenbosch): Fractievoorzitter Antoon de Groot van Rosmalens Belang kan zijn geluk niet op nu de Raad van State groen licht heeft gegeven voor het Centrumplan Rosmalen. Alle aangevoerde bezwaren van de zeventien vastgoedeigenaren zijn door de Raad verworpen.
Voor Rosmalens Belang overigens geen reden om een lange neus te trekken.
Onze fractie heeft de afgelopen jaren politiek gezien alles op alles gezet om het Centrumplan haalbaar te maken. Het was dan ook een wezenlijk speerpunt in ons verkiezingsprogramma waarbij wij steeds de voor- en tegenstanders goed hebben gehoord. Dat de tegenstanders gebruik hebben gemaakt van hun recht om bezwaar aan te tekenen is hun democratisch recht dat wij uiteraard hebben gerespecteerd.
De fractie van Rosmalens Belang is erg blij met dit eindresultaat. We houden wethouder Eric Logister aan zijn woord om, nu er niets meer in de weg staat, het bouwrijp maken op korte termijn te starten. Ook de projectontwikkelaar ForumInvest kan eindelijk concreet aan de slag. Rosmalens Belang ziet de uitspraak van de Raad van State niet als een eindresultaat maar juist als een begin van een constructieve en harmonieuze uitbreiding van het centrum van Rosmalen. Wat ons betreft wordt er niet meer gesproken over Noord en Zuid maar over samenwerking die moet leiden tot een sterk dorpshart en stadsdeelcentrum, ook voor de omliggende dorpen en wijken.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16311