Datum plaatsing: 20 februari 2017

CDA: Drukbezochte avond Zorg en Economie


CDA: Drukbezochte avond Zorg en Economie


Heesch (Bernheze): Op 9 februari organiseerde het CDA Bernheze een themabijeenkomst. Deze avond spraken drie sprekers uit onze eigen omgeving en daarnaast waren twee regionale kandidaat-Kamerleden aanwezig om hun visie te geven op zorg en economie.
De eerste spreker was Caroline van den Akker, van Driestroomhuis Nistelrode. Zij wist een duidelijke boodschap over te brengen naar onze kandidaat-Kamerleden, middels een brief vanuit een bewoner en samen te vatten waar een onderneming als het Driestroomhuis in de huidige regelgeving vastloopt.
Kandidaat-Kamerlid Renť Peters was de tweede spreker van de avond en hij verwoordde helder zijn plannen voor de zorg. We zijn erbij gebaat, zo sprak Renť, dat er hulp op maat verleend wordt i.p.v. een regel volgen/recht benutten waarbij we dikwijls zien dat er tegen hoge kosten aan het oorspronkelijke doel voorbij gegaan wordt.
Hierna was het de beurt aan sprekers John van Krieken, vanuit zijn onderneming Smarthome Engineering en Huub Fransen vanuit Fransen Gerrits Mengvoeders. Zij gaven ons een inkijk in het reilen en zeilen binnen een onderneming/familiebedrijf.
Kandidaat-Kamerlid Stijn Steenbakkers gaf hier vervolgens zijn visie op en gaf aan wat volgens hem van belang is voor Brabant. Stijn vindt dat Brabant haar eerlijke deel moet krijgen wanneer het gaat om geld voor infrastructuur en cultuur en streeft naar een gezonde financiŽle sector met meer aandacht voor het MKB en familiebedrijven.
CDA Bernheze wil bovengenoemde sprekers en aanwezigen van harte bedanken voor hun input op deze geslaagde avond.
CDA Bernheze, herkenbaar, actief en betrokken.

Commissielid: Lidy van der Valk


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17383