Datum plaatsing: 24 februari 2017

Dansen met Vrienden, jubileumstuk van AmicitiaBerghem (Oss): De danspassen worden zichtbaar

Nog een 6 tal weken en toneelvereniging Amicitia zit volop in de uitvoeringen van ĎDansen met Vriendení . Nog 6 weken hard werken. De eerste totale doorloop met zang en dans hebben ze al gehad. Dat was ook meteen het moment dat ze een eerste kijk kregen van wat het straks gaat worden. Dat er nu nog het een en ander moet gebeuren is logisch maar de eerste reactie waren al meteen heel enthousiast en daardoor stimulerend.

Het spel is voor een groot gedeelte al gezet. Het is nu een zaak van de personages uitbouwen, ritme krijgen en gewoon heerlijk spelen.

Er wordt alweer uitgekeken naar zaterdag 18 februari. Dan komt hiphop groep Scream van Danscentrum Zwijsen met een volle bezetting van ongeveer 25 dansers. Dat zal me een geweld geven. Wie ooit live een hiphop groep bezig heeft gezien zal dat beamen. Wat een boost zal dat geven.

Elke week zie je het geheel groeien zeker nu zang en dans steeds meer ingevuld gaan worden. We zijn al volop bezig met de kleding. Het is mooi om te zien dat spelers dankzij de kleding weer een stap maken en groeien in het rol.

De muziek is bijna rond en is nu elke repetitie te horen. Er wordt al geŽxperimenteerd met het licht. Als een deze weken ook decorstukken geplaatst gaan worden zal het plaatje nagenoeg compleet zijn.

De pr draait overuren en zal ervoor zorgen dat iedereen in Berghem en verre omstreken kennis krijgt van de jubileumproductie. Dat is goed want je zal het straks maar gemist hebben. ĎDansen met Vriendení moet gezien worden om mee te kunnen praten met wat het gesprek van de dag zal worden.

Nog 6 weken te gaan en ook het publiek kan genieten van datgene waar Amicitia al maanden enthousiast over is; Dansen met Vrienden

De uitvoeringen vinden plaats op zaterdag 25 en zondag 26 maart en zaterdag 1 en zondag 2 april in De Berchplaets, aanvang 20.00 uur.

Voor meer info zie
www.amicitaiberghem.nl
of vau de facebook=pagina.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12506