Datum plaatsing: 21 februari 2017

De Eeterij aanwinst voor Nistelrode


De Eeterij aanwinst voor Nistelrode


Nistelrode (Bernheze): Nog voor carnaval opent aan t Laar in Nistelrode de Eeterij. Het is de eerste zaak die gaat zorgen voor nieuw elan in de hoek die zich langzaam ontwikkelt tot het nieuwe centrum van Nistelrode. Bij de Eeterij kunt u terecht voor een snelle warme hap maar ook aanleggen tijdens een wandel- of fietstocht voor bijvoorbeeld lekker verse koffie met heerlijk stukje gebak.

Met de Eeterij gaat een wens in vervulling voor Tonnie van Es. Hij wilde altijd al een friettent openen. Die omschrijving zou de Eeterij te kort doen, maar snack en verse friet zijn er dadelijk zeker ook te krijgen. U kunt er zowel afhalen als ter plaatse nuttingen.
In een gezellige setting die plaats biedt aan zon 35 personen worden 6 dagen per week, de hele dag van s ochtends tot s avonds, eerlijke gerechten geserveerd. In de zomer krijgt de Eeterij een fraai terras waar u Nistelrode aan u voorbije kunt zie trekken onder het genot van iets lekkers.
In de Eeterij worden uitsluitend eerste klas producten gebruikt. Heerlijk zijn bijvoorbeeld de eigengemaakte sat, gehaktballen en hamburgers. De Eeterij beschikt daarnaast over de nieuwste softijs machine. Met heerlijk yoghurtijs kan ook gekozen worden voor een moderne gezond variant.
De voorbije jaren heeft Toonie gemerkt dat er zeker behoefte is aan een zaak als de Eeterij. Vooral ook voor groepen. Met Everiste, Anita en Patrick biedt het nieuwe etablissement bovendien bekende gezichten. Loop er eens binnen, bijvoorbeeld tijdens de komende carnavalsdagen, het zal u er zeker bevallen, want de Eeterij is absoluut een aanwinst voor Nistelrode!
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17804