Datum plaatsing: 04 maart 2017

Belastingaangifte 2016, spreekuren op afspraak in de Bibliotheek OssOss (Oss): Vrijwilligers met jarenlange ervaring bij het doen van belastingaangifte bij een van de Osse ouderenbonden bieden tijdens speciale spreekuren in de Bibliotheek Oss hulp bij de belastingaangifte 2016.
Tijdens de aangifteperiode van 1 maart tot 1 mei kunnen particulieren met een inkomen en vermogen beneden de zorgtoeslag grens hulp krijgen bij de belastingaangifte over het jaar 2016.

Aangifte 2016
De vrijwilligers bieden hulp bij eenvoudige aangiften voor particulieren met een laag inkomen.
De zorgtoeslag grens ligt bij een inkomen van maximaal 27.857 voor alleenstaanden, voor meerpersoonshuishoudens geldt een maximum gezamenlijk inkomen van 35.116. Het vermogen mag maximaal 25.000 per persoon bedragen.
Niet in aanmerking voor het spreekuur komen mensen met inkomsten uit vermogen of beleggingen (box 3) of met een buitenlands inkomen.

Spreekuren
Aanmelden voor het spreekuur kan alleen aan de balie in de bibliotheek Oss.
U ontvangt bij het maken van de afspraak een formulier met daarop alle informatie en documenten die u bij de aangifte mee moet nemen. De kosten van aangifte bedragen 12,-. De belastingplichtige blijft zelf verantwoordelijk voor de juistheid van de aangifte.
De vrijwilligers bieden hulp bij het invullen van de aangifte en doen dit op basis van de informatie die de belastingplichtige aanlevert.
Bij de aanmelding ontvangt u hiervoor een document. Dit dient u in te vullen en te ondertekenen en bij de aanvang van de aangifte te overhandigen aan de belastinginvuller.

Data Belastingspreekuren op afspraak
maandag 13 maart, vanaf 09.30 uur op afspraak.
vrijdag 17 maart, vanaf 09.00 uur op afspraak.
maandag 20 maart, vanaf 09.30 uur op afspraak.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29372