Datum plaatsing: 23 februari 2017

Gemeente Oss schaft leges evenementenvergunning afOss (Oss): Vanaf 1 januari zijn er geen kosten meer voor het aanvragen van een evenementenvergunning. Daarnaast staat er een nieuw digitaal aanvraagformulier evenementenvergunningen online.

Gemeente Oss heeft deze wijzigingen doorgevoerd om evenementen en het aanvragen van de vergunning nog beter te laten verlopen.

Geen kosten meer voor evenementenvergunning
Hiermee willen zij bereiken dat organisatoren altijd een evenementenvergunning aanvragen. Bij het behandelen van een evenementenvergunning wordt er namelijk gekeken naar mogelijke risicoís, waarborging van veiligheid en wordt omwonenden de gelegenheid gegeven om bezwaar te maken. De evenementen moeten op deze manier beter ondersteunt worden.

Nieuw digitaal aanvraagformulier
Er is een nieuw digitaal aanvraagformulier beschikbaar voor evenementenvergunningen in het digitaal loket van de gemeente Oss. Organisatoren kunnen voortaan volledig digitaal een vergunning aanvragen. Het nieuwe formulier is uitgebreider dan het oude. Daarmee worden aanvullende vragen achteraf voorkomen en kan het proces sneller verlopen. De gebruiker kan het aanvraagformulier bewaren en het aanpassen en opnieuw indienen in de volgende jaren.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16944