Datum plaatsing: 28 februari 2017

Informatieavond regio Den Bosch over investeren in zon


Informatieavond regio Den Bosch over investeren in zon


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Zonnestroom van uw eigen dak: het is d weg naar groene en goedkope energie. Maar investeren in zonnepanelen roept ook veel vragen op. Energieleverancier Greenchoice helpt klanten n niet-klanten graag bij het maken van een duurzame keuze die jarenlang stroom en geld oplevert. Op woensdag 8 maart is er daarom een bijzondere informatieavond over zonnepanelen voor genteresseerden in de regio Den Bosch vanaf 19.30 uur.

Investeer in zon en bespaar
Ruim 47.000 Greenchoice-klanten wekken zelf groene energie op met zonnepanelen. En ieder jaar komen daar duizenden nieuwe zonnestroomproducenten bij. De kosten voor zonnepanelen verdient u terug omdat u de zonnestroom zelf verbruikt en dus minder stroom van uw leverancier afneemt. Uw voordeel is vergelijkbaar met 6% rente op een spaarrekening (bron: Milieu Centraal). Dat is goed voor uw portemonnee en voor de wereld. Uit onderzoek blijkt bovendien dat mensen die 'baas zijn over hun eigen energie' dat leuk vinden n een stuk bewuster met energie omgaan.

Speciale service op informatieavond
Op de informatieavond krijgt u een presentatie van onze zonexperts over alles wat bij het zelf opwekken van zonnestroom komt kijken. Bijzonder is dat u bij het inschrijven voor de avond al kan aangeven of u op basis van uw adres een indicatieve offerte van Greenchoice wilt krijgen. Die ligt dan op de avond zelf al voor u klaar. Uw vragen kunt u ter plekke persoonlijk doornemen met een van onze zonexperts. Bovendien geldt dat wie op de informatieavond is geweest, daarna gratis gebruik mag maken van de btw-teruggave-service (t.w.v. 135). Want wie zelf zonnestroom opwekt, kan 21% btw terugvragen over de aanschafprijs van panelen (mits u niet al eerder panelen heeft aangeschaft of ondernemer bent). Die teruggave verzorgt Greenchoice via de btw-service voor iedereen die wil investeren in zonnepanelen. Ook niet-klanten van Greenchoice zijn van harte welkom.

Locatie en inschrijven
Locatie voor de avond is De Gruyter Fabriek - Veemarktkade 8 in Den Bosch.
Toegang is gratis. Maar vol is vol dus meld u bijtijds aan via de inschrijfpagina, dan houden we een plekje voor u vrij.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2017 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.18726