Datum plaatsing: 28 februari 2017

PvdA bezoekt maatschappelijke projecten in Gestel


PvdA bezoekt maatschappelijke projecten in Gestel


Gestel (Sint-Michielsgestel): Sint-Michielsgestel is rijk aan projecten die mensen in beweging brengen en met elkaar verbinden. Daarmee maken ze lokale samenleving een stuk mooier. De PvdA Sint-
Michielsgestel draagt deze projecten een warm hart toe en steunt ze waar nodig en mogelijk. Op zaterdag 4 maart worden drie van deze pareltjes in Gestel bezocht: het Wijkplein, de Natuurspeeltuin en Waterkrachtcentrale Dommelstroom. Wie geďnteresseerd is in de achtergrond van deze projecten is van harte uitgenodigd om mee te lopen.

De PvdA bezoekt de projecten om te horen hoe ze zijn ontstaan, om inspiratie op te doen en waar nodig te kijken of we kunnen helpen. Deze Inspiratieochtend is bedoeld voor PvdA-leden, maar zeker ook voor andere geďnteresseerden. Bij dit bezoek zal PvdA-Kamerlid Henk Leenders uit Breda aanwezig zijn.
Het programma is als volgt. Verzamelplek en start van het programma is bij het Wijkplein, Irenestraat 2 in Gestel. We verzamelen bij het Wijkplein, waar we onder het genot van een kop koffie een kijkje nemen bij de Kledingbank en het Repaircafé.
Vervolgens lopen we naar de Natuurspeeltuin, die door bewoners van Gestel is aangelegd om te ontdekken, te spelen en te genieten!
De Waterkrachtcentrale Dommelstroom levert groene energie aan Gestel en is er gekomen door de onvermoeibare inzet van vader en zoon Taks en de investering van veel inwoners van Gestel en omstreken.
We gaan eerst bij de centrale kijken en daarna krijgen we bij Joske een toelichting op de waterkrachtcentrale en is er een broodje.
Al met al is dit programma een mooie gelegenheid om in één ochtend drie bijzondere, geheel eigen projecten te bezoeken. En waarvan de laatste twee ook nog eens genomineerd zijn voor de Stijlprijs van de provincie Brabant voor bijzondere lokale projecten!
Graag vooraf even aanmelden door een mail te sturen aan adriaanvdmaarel@gmail.com. Kijk voor meer informatie over de PvdA of om te reageren op www.sintmichielsgestel.pvda.nl

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politiek nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17710