Datum plaatsing: 06 maart 2017

Inschrijfdagen SJV KindervakantieweekRosmalen ('s Hertogenbosch): De Kindervakantieweek voor alle basisschoolkinderen vindt dit jaar plaats van maandag 21 tot en met vrijdag 25 augustus. Op 16 maart is er een informatieavond en de inschrijving is geopend van maandagochtend 20 maart (vanaf 09.00 uur) tot en met 24 maart (tot 23.59 uur). Aanmelden via de site www.sjvrosmalen.nl.

Op donderdag 16 maart start om 20.00 uur de informatie-avond over SJV en de KinderVakantieWeek in het nieuwe pand aan de Mimosastraat 1 (geen zitplaatsen). Op deze avond wordt een duidelijk beeld gegeven over wederzijdse verwachtingen tijdens de KinderVakantieWeek, zodat voor de inschrijving de juiste keuze gemaakt kan worden. Ook informatie over wat SJV is, waar zij voor staan en wat zij zoals doen, staat op het programma. Aan het einde van de avond is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Inschrijving

De inschrijving is van 20 maart (9.00 uur) tot en met 24 maart (23.59 uur), via www.sjvrosmalen.nl. Na de sluiting worden er geen inschrijvingen meer aangenomen. Plaatsing gaat op basis van het aantal opgegeven hulpdagen (van een volwassene) en vervolgens op volgorde van inschrijving. Op zondag 2 april (12.00- 15.00 uur) of woensdag 5 april (19.00-21.00 uur) worden de inschrijvingen bevestigd middels de betaling. De aanmeldingen die na woensdag niet zijn voldaan, vervallen direct.
De kosten voor de Kindervakantieweek zijn 22,50 voor elk deelnemend kind. Het staat uiteraard geheel vrij om een hogere bijdrage te voldoen. Alle extra inkomsten komen ten goede aan deze week.

Groepsindeling

De groepsindeling (kinderen) wordt uiterlijk 31 mei bekend gemaakt. Mocht een kind onjuist zijn ingedeeld dan kan dit gemeld worden tot uiterlijk zondag 11 juni 20.00 uur. Na deze datum kunnen geen wijzigingen in de groepsindeling worden doorgevoerd. De indeling van de kinderen en de groepsleiding is op de inloopmiddag, zaterdag 19 augustus van 12.00 15.00 uur, in te zien.

Hulp ouders/verzorgers

Zonder vrijwilligers kan de Kindervakantieweek niet bestaan. Sterker nog; hoe meer vrijwilligers hoe meer kinderen er kunnen meedoen. Ouders worden met klem verzocht zit aan te melden als weekhulp (eventueel een duobaan met partner). Opas, omas vrienden en bekenden zijn ook van harte uitgenodigd om te komen helpen.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31011