Datum plaatsing: 02 maart 2017

Eerste pop-up sportschool vestigt zich in RosmalenRosmalen ('s Hertogenbosch): Pop-up winkels waren er al een tijdje, een enkel pop-up restaurant, maar een pop-up sportschool zag je nog niet eerder in de straten van Rosmalen en 's-Hertogenbosch. Nieuw is The Pop-up Gym van TvS Training! De gymzaal van de oude basisschool 't Ven in Rosmalen in de gelijknamige wijk is waar de Pop-up Gym zich vanaf maart 2017 tijdelijk mag vestigen.

TvS Training, iets minder dan een jaar geleden opgezet door Tessa van Stenus, houdt zich voornamelijk bezig met boks & bootcamp trainingen. Daarnaast mag Van Stenus zich ook (sport) verpleegkundige noemen en is zij gecertificeerd fitnesstrainer en docent gevaarbeheersing (weerbaarheid en omgaan met agressie voor bijvoorbeeld 65-plussers of voor zorgverleners die met agressie te maken kunnen krijgen).

Bootcamp is grotendeels buiten trainen, waarbij je op een natuurlijke manier met je eigen lichaam traint, maar waarbij ook hekjes, stoepranden en speeltuinen worden gebruikt. Dit buitenelement wordt bij TvS Training o.a. gecombineerd met een stukje boksen wat nu in de nieuwe locatie wordt gedaan. Bij het boksen worden stoten en bewegingen gemaakt, zonder het directe lichamelijke contact waarbij het klassieke boksen een stap verder gaat. Trainingen hoeven in The Pop-Up gym te Rosmalen nooit te worden verzet: weer of geen weer.

Meer informatie vindt u op www.thepopupgym.nl of www.tvstraining.nl.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.18207