Datum plaatsing: 06 maart 2017

Buurtavond met 'Broer van Gestel'


Buurtavond met 'Broer van Gestel'


Nistelrode (Bernheze): Op woensdag 8 maart organiseert HKK Nistelvorst een buurtavond. De avond zal wederom verzorgd gaan worden door ons lid Broer van Gestel. Broer wil deze avond nogmaals in vullen met het vertellen over 'Nisseroise mensen en hun spullen'. Broer zit nog vol ideeën en verhalen om deze avond te doen slagen. In de loop van de jaren heeft Broer vele spullen verzameld, geruild, gekocht en gekregen van Nisseroise mensen. Het is leuk om weer enkele van die spullen te laten zien en daar zijn verhaal bij te horen. Dit gebeurt natuurlijk op een manier zoals alleen Broer dat kan. Want zegt hij “bij elk voorwerp hoort wel een leuk verhaal”. Met het vertellen en laten zien van de spullen volgt vanzelf reactie van het aanwezige publiek volgens Broer en dat is precies het doel en de aantrekkelijkheid van deze buurtavond.

Als uitzondering op onze overige buurtavonden zijn ook niet leden van harte welkom op deze buurtavond, zij betalen €3,00.

De buurtavond vindt plaats in de heemkamer van HKK de Nistelvorst, Maxend 3 te Nistelrode, aanvang 20.00 uur.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28757