Datum plaatsing: 06 maart 2017

Informatieavond over tinnitus (oorsuizen)Heesch (Bernheze): Ik hoor wat jij niet hoort: 24 uur per dag herrie in je hoofd Informatieavond over tinnitus (oorsuizen). Op maandag 6 maart organiseert de Stichting gezondheidsvoorlichting Heesch in samenwerking met de Stichting Hoormij een informatieavond over tinnitus (oorsuizen). De avond vindt plaats in CC De Pas te Heesch en begint om 19.30 uur.

Iemand met tinnitus hoort voortdurend geluiden in het hoofd: geluiden die er niet zijn. Dat kan variëren van een zachte ruis tot hard geluid. Tijdens het programma wordt ingegaan op de oorzaken, behandelmethodes en vertelt een ervaringsdeskundige welke invloeden deze gehooraandoening heeft op het dagelijks functioneren. Margriet van Loon is al jaren ervaringsdeskundig spreker voor Stichting Hoormij en kampt zelf met de last van tinnitus. Zij vertelt hoe dit haar leven heeft beďnvloed en welke oplossingen zij heeft gezocht om hiermee om te leren gaan. Training, therapie, alternatieve geneeskunde, maskeerders: diverse methoden worden door haar toegelicht. Daarnaast worden adviezen gegeven over het omgaan met tinnitus (zowel privé als op het werk) wanneer medische behandeling niet mogelijk is. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen.

Voor nadere informatie kunt u terecht bij de Stichting gezondheidsvoorlichting: voorzitter: Mieke Driessen tel 0412-453177 of Stichting Hoormij info@stichtinghoormij.nl (030) 2617616. Zie ook de website van Stichting Hoormij www.stichtinghoormij.nl/agenda Stichting Hoormij is dé belangenvereniging voor slechthorenden. Stichting Hoormij wil dat mensen met een hoorprobleem optimaal functioneren in de samenleving.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.27998