Datum plaatsing: 06 maart 2017

Heren DOSí80 pakken eindelijk de winst


Heren DOSí80 pakken eindelijk de winst


Heesch (Bernheze): De heren van DOSí80 wisten zaterdagavond, in sporthal ít Vijfeiken in Heesch, met ruime cijfers Oktopus uit Eindhoven aan de kant te schuiven. Zo werd, uiteindelijk, een negatieve reeks van verloren wedstrijden afgesloten. De dames schoven, eerder op de avond, hun tegenstander heel eenvoudig aan de kant.

Strijdlust
De Heesche heren kwamen na een gelijk opgaand begin na 21 minuten op voorsprong door Denny van de Akker. Deze maakte daarna nog twee doelpunten en een klein gaatje was geslagen. Dat gaf de Heeschenaren vertrouwen. Aan werk- en strijdlust was geen gebrek en bij rust was er een comfortabele voorsprong bereikt, 15-10. Ook de tweede helft liet DOSí80 sterk verdedigend werk zien en doelman Roy Govers keerde maar liefst zes open doelkansen en hield zijn ploeg daarmee op de been toen Oktopus dichterbij dreigde te komen. Aanvallend pikten de Heeschenaren hun doelpunten mee en kwamen niet meer in gevaar. Eindstand: 30-24.

Eenvoudige winst dames
De dames van DOSí80 kwamen meer dan uitstekend uit de startblokken. Met veel tempo en snelle break-outs namen de Heesche dames in het eerste kwartier grote afstand. Na 18 minuten lukte het Taxandria uit Oisterwijk pas om een tweede doelpunt te scoren, maar toen was de kloof al geslagen 11-2. DOSí80 bleef scoren en hield de verdediging gesloten. Bij rust stond er een 16-3 voorsprong op het scorebord. De gastvrouwen walsten ook de tweede helft over hun tegenstander heen, Kim van Erp wist met een subtiel lobje de puntjes op de i te zetten. Eindstand: 29-6.

Op de foto: Roy Govers (foto Ruud Svhobbers)Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13863