Datum plaatsing: 08 maart 2017

Afsluitingen N279 Veghel-'s Hertogenbosch 10 t/m 13 maartRegio ('s Hertogenbosch): Vanwege het aanbrengen van de geluidsreducerende asfaltdeklaag, is de N279 in de richting van Veghel richting s-Hertogenbosch van vrijdag 10 maart 21.00 uur tot maandag 13 maart 05.00 uur afgesloten voor alle verkeer. De afsluiting is ingesteld vanaf aansluiting A50 tot aan de brug Nijvelaar.

Het verkeer leiden wij als volg om:
Verkeer vanuit Veghel wordt omgeleid via de A50 richting Oss en vervolgens via de A59 richting s-Hertogenbosch, Berlicum en Middelrode.
Verkeer op de N279 vanuit Veghel naar Heeswijk-Dinther gaat via A50, afslag Eerde, Eerdsebaan, Structuurweg, Steeg.
Klik hier voor omleidingskaart.
De rijrichting s-Hertogenbosch richting Veghel op de N279 blijft open voor alle verkeer, met een rijkstrook. De geluidsreducerende asfaltlaag aan deze zijde van de N279 is al in november aangebracht.

Voorbereidende werkzaamheden van 3 tot 10 maart
Let op! Voorbereidend op de weekendwerkzaamheden, is een aantal werkzaamheden aan de midden- en buitenberm nodig. Op de N279 in de rijrichting Veghel naar s-Hertogenbosch is van vrijdag 3 maart tot en met vrijdag 10 maart 21.00 uur n rijstrook beschikbaar met verkorte in- en uitvoegstroken. Deze werkzaamheden zijn weersafhankelijk.

Toe- en afritten op de Noordelijke rijbaan op de N279 tijdelijk afgesloten
In week voorafgaand aan de weekendwerkzaamheden krijgen de in- en uitvoegstroken op de Noordelijke rijbaan op de N279 de geluidsreducerende asfaltdeklaag. Hierdoor zijn op diverse data in de week van 6 maart tot 10 maart de toe- en afritten bij de aansluitingen Heeswijk-Dinther Zuid, Heeswijk-Dinther, Middelrode en Berlicum van 05.00 tot 21.00 uur afgesloten.
Op maandag 6 maart is de toerit Heeswijk-Dinther Zuid (Retsel) richting s-Hertogenbosch dicht. Verkeer leiden wij om via de nieuwe rotonde richting Heeswijk-Dinther, Laag-Beugt, Brouwersstraat tot aan Baron van den Bogaerdelaan om vervolgens via de N279 in de richting van s-Hertogenbosch te rijden.
Op dinsdag 7 maart is de toe- en afrit Heeswijk-Dinther dicht. Verkeer richting s-Hertogenbosch leiden wij om via de N279 richting Veghel draaien bij Heeswijk Dinther Zuid en weer richting s-Hertogenbosch. Verkeer op de N279 richting Heeswijk-Dinther wordt doorgestuurd naar Middelrode daar draaien en keren en via de N279 weer richting Heeswijk-Dinther
Op woensdag 8 maart is de toe- en afrit Kapelstraat in Middelrode dicht. Verkeer richting s-Hertogenbosch leiden wij om via de N279 richting Veghel draaien bij Heeswijk Dinther en weer richting s-Hertogenbosch. Verkeer op de N279 richting Middelrode wordt doorgestuurd naar de Runweg in Berlicum om daar draaien en keren en via de N279 weer richting Middelrode
Op donderdag 9 maart is de toe- en afrit Runweg in Berlicum dicht. Verkeer richting s-Hertogenbosch leiden wij om via de N279 richting Veghel draaien bij Middelrode en weer richting s-Hertogenbosch. Verkeer op de N279 richting Berlicum wordt doorgestuurd via de Kapelstraat in Middelrode via de N279 weer richting Berlicum.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.22627