Datum plaatsing: 06 maart 2017

Salsa Night met Orquestra Salsabor in Groene Engel


Salsa Night met Orquestra Salsabor in Groene Engel


Oss (Oss): Met maar liefst 19 topmuzikanten uit Curacao, ArgentiniŽ, Venezuela, Cuba en Nederland is Orquestra Salsabor een van de weinige bigbands in het salsacircuit. Op zaterdag 11 maart staan ze op het podium van de Groene Engel in Oss.
Orquestra Salsabor staat bekend om hun hun fantastische gearrangeerde latinrepertoire, de geweldige klanken van een live-bigband en het spelplezier dat er vanaf spat. Aan het begin van de avond verzorgt 'Salsa in Oss' een workshop salsadansen voor alle niveau's. Meer info & tickets op groene-engel.nl

De Salsa Night is een vaste terugkerende avond voor iedereen die van latin muziek en salsa-dansen houdt. Iedereen is welkom, van beginner tot ervaren salsa-danser.
Je geniet van de warme ritmes, de gezelligheid en je waant je vanzelf in tropische sferen. DJ Geraldo zorgt voor een gevarieerde mix van salsa en bachata tot merenge, kizomba en andere latin muziek.

Kortom, een leuke en verrassende avond uit voor iedereen die van dansbare muziek en van gezelligheid houdt. De avond duurt van 20.30 tot 02.00 uur. Tickets zijn 12 euro of 8 euro met CJP en zijn online te koop of bij de CD-KIOSK. Meer info & tickets op groene-engel.nlUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14985