Datum plaatsing: 07 maart 2017 - Laatst gewijzigd: 07-03-2017 07:10:53

Nuland weer schoon en netjes!


Nuland weer schoon en netjes!


Nuland ('s Hertogenbosch): De straten van Nuland waren nog maar net schoongeveegd van de carnaval toen de politie de melding kreeg dat jongeren buiten op straat bezig waren om vuilnisbakken om te schoppen. Dit gaf vanzelfsprekend een grote rotzooi.
Hierop is de melder in de auto gestapt en is hij achter het groepje baldadige jeugd aangereden.
Niet veel later lukte het om n van de jongeren te laten stoppen. De overige twee fietsten ieder een andere kant op. Kort hierna kwam de politie ter plaatse en sprak met de jeugdige die netjes was gestopt.
Uiteindelijk besloten de twee vrienden om toch terug te komen en vertelden zij dat ze inderdaad kattenkwaad hadden uitgehaald en meerdere vuilnisbakken hadden omgeschopt.
Vervolgens maakte de politie met hen de afspraak dat zij terug zouden fietsen en alle rotzooi zouden gaan opruimen. Hier gaven zij gehoor aan. Natuurlijk hield de politie vanuit het dienstvoertuig een oogje in het zeil. Zij zag hoe de drie vrienden de vuilnisbakken weer rechtop zetten en de inhoud, welke over de straat verspreid lag, erin deden.
Met vieze handen zijn de vrienden diep in de nacht terug naar huis gefietst. Omdat de jongeren minderjarig zijn, zijn hun ouders de dag erop door ons in kennis gesteld.
Mooi voorbeeldje van praktisch politie optreden!Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.23590