Datum plaatsing: 08 maart 2017

Schijnwerpers gericht op makers carnavalskrantenBerghem (Oss): Op zaterdag 18 maart 2017 staan ze op het grote podium verlicht door felle spots te blinken en te lonken: de trofeeŽn voor de beste carnavaleske periodieken van ons Brabant: de krant, het buukske en het bloaike. Maar zeker glinsteren de onderscheidingen voor de creatievelingen die een periodiek in hun gemeente het daglicht hebben laten zien. Die onderscheidingen spreken een waardering uit voor het vele werk dat schrijvers, tekenaars, fotografen, advertentiejagertjes, opmakers en drukkers hebben gepresteerd.
Voor de beste tekenaar is een speciale onderscheiding ontworpen. Voor de 43-ste keer worden de trofeeŽn en onderscheidingen onder feestelijke carnavaleske klanken van kapellen, opzwepend gezang en flitsende dansen door de organisatoren bekend gemaakt en uitgereikt. De publieksjury en de vakjury hebben hun taak er op zitten en hebben de uitslaglijsten aan de presentatoren bekend gemaakt. Zaterdag 18 maart 2017 dus spanning en jubelkreten in het Dorpshuis De Berchplaets te Berghem.
Dit evenement heeft de bekende slogan: meedoen is belangrijker dan winnen. Eenieder is van harte welkom op dit ĒboekenbalĒ om van deze specifieke ambiance te proeven en bovendien is het een prachtige afsluiting van carnavalsseizoen 2016-2017.
Voor het programma zie de timetable op de website.
http://www.krantenwisseltrofee.nl/Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14575