Datum plaatsing: 08 maart 2017

Boot Camp voor dolfijnentraining Rosmalense Sam


Boot Camp voor dolfijnentraining Rosmalense Sam


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Sam is 13 jaar, heeft het Syndroom van Down en woont in Rosmalen. Dolfijntherapie kan hem helpen zijn prikkelverwerking te verminderen. Om dit te bekostigen is er op zaterdag 11 maart van 10.00 tot 12.00 een Boot Camp in Engelen waarbij de inschrijfkosten ten goede komen aan de Dolfijntherapie.

Dolfijnen hebben een uniek vermogen om een band met mensen te scheppen en ze op hun gemak te stellen. De dolfijn accepteert mensen met een handicap onvoorwaardelijk aangezien ze zelf ook niet kunnen praten en lopen. Het kan Sam helpen zijn prikkelverwerking te verminderen zodat zaken zoals naar de kapvergaan, nagels knippen tanden poetsen geen issue meer zijn.Tevens kan zijn spraak en motoriek worden verbeterd.
De dolfijntherapie in Curaçao bestaat uit 14 dagen intensieve begeleiding voor Sam samen met de betrokkene therapeuten en dolfijnen. Tevens worden broertje Nick, papa en mama ook intensief betrokken bij deze therapie.

Het Boot Camp is een combinatie van kickboksen en spierversterkende oefeningen. Iedereen kan meedoen. Kosten 10 euro pp te voldoen tijdens deze dag op de locatie Engelenpark 2-10 Engelen. Doneren kan ook via: http://nl.dreamordonate.com/dromen/dolfijntherapie-voor-sam/Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13184