Datum plaatsing: 14 maart 2017

The Day AfterOss (Oss): Praat in bibliotheek mee over gevolgen van verkiezingsuitslag

Onder de noemer The Day After wordt op donderdag 16 maart in de bibliotheken van Oss, Uden en Veghel nagepraat over de Tweede Kamerverkiezingen van een dag eerder. In elke vestiging zal een hoofdgast reageren op de uitslag en samen met een debatleider en bezoekers een gesprek houden. Hoe zijn de verkiezingen verlopen en waar wijst de uitslag op?

De avond begint om 19.00 uur met de vertoning van ‘Uitdagers van de democratie’ van het VPRO-programma Tegenlicht. Hierin komen verschillende personen aan het woord die in het verkiezingsjaar 2017 grote vraagtekens zetten bij de manier waarop onze huidige democratie functioneert. Zij komen ook met oplossingen. Aansluitend om 20.00 uur start het debat.

De bibliotheek heeft het initiatief genomen voor deze avond omdat het een plek is om ‘uit de eigen cirkel te treden en een ander te ontmoeten op neutraal terrein’. De entree is gratis Vooraf aanmelden kan via de website www.nobb.nl.

De bijeenkomst maakt deel uit van de zogenaamde Tegenlicht Meet Up die één keer per maand in Bibliotheek Oss wordt gehouden. Deze keer doen de bibliotheken in Uden en Veghel ook mee.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politiek nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14067