Datum plaatsing: 10 maart 2017

Just Kiddin' kinderconcert door Harmonie Sint Servaes


Just Kiddin' kinderconcert door Harmonie Sint Servaes


Heeswijk-Dinther (Bernheze): Op zondagmiddag 12 maart zijn alle kinderen uit Heeswijk-Dinther en verre omstreken welkom voor Just Kiddin’, een speciaal kinder- en familieconcert dat verzorgd wordt door het harmonieorkest, het opleidingsorkest en de slagwerkgroepen van Harmonie Sint Servaes uit Heeswijk-Dinther. De twee talentvolle zussen Sam en Jip Cornelissen uit Heeswijk-Dinther zullen schitteren als zangeressen.

Tijdens het concert worden kinderen en hun ouders en opa’s en oma’s meegenomen op wonderlijke ontdekkingstochten in de wereld van muziek en instrumenten. We gaan op reis door de Efteling. Ook we gaan schaatsen tussen de ijspaleizen van Frozen. En we gaan dansen op de Zuid-Amerikaanse ritmische klanken van de zomerhit Balada van Gusttavo Lima. De zussen Sam en Jip nemen ons mee op reis met hun uitvoering van de hit van Gers Pardoel. De zussen kruipen ook nog in de huid van Adele en One Republic. Het belooft een interactief, swingend, vrolijk en stoer programma te worden. Kortom: een leuke muzikale kennismaking met blaas- en slagwerkinstrumenten.

Jong en oud is van harte uitgenodigd het Just Kiddin’ concert bij te wonen. Het is een mooie gelegenheid om het harmonieorkest, het opleidingsorkest en de slagwerkgroep A- en B-selectie samen muziek te zien maken. Laat u verrassen door het muzikale aanbod van Harmonie Sint Servaes. U zult genieten van het herkenbare repertoire.

Iedereen is vanaf 14.30 uur welkom in De Muziekfabriek, het verenigingsgebouw van Harmonie Sint Servaes aan de Abdijstraat 53 in Heeswijk-Dinther. Het concert begint om 15.00 uur. De toegang is gratis. De vrijwilligers van Harmonie Sint Servaes zorgen voor een kopje koffie/thee, een glas frisdrank en wat lekkers voor de kinderen, zodat jong en oud zich heerlijk kan vermaken en kan genieten van prachtige muziek.

Wilt u meer weten over Harmonie Sint Servaes? Of wilt u ook een instrument leren spelen? Of wilt u vriend of sponsor worden? Bezoek dan onze website www.st-servaes.nl of neem contact op met de vereniging via secretaris@st-servaes.nl.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 2.17444