Datum plaatsing: 12 maart 2017

Van Schadewijk Hoveniers ontzorgt


Van Schadewijk Hoveniers ontzorgt


Dennenburg (Oss): De tuin is het visitekaartje van uw woning. Wanneer uw tuin er mooi moet blijven uitzien, is regelmatig onderhoud een vereiste. Heeft u zelf geen groene vingers of geniet u liever van de tuin dan dat u erin werkt, dan kunt u de vakbekwame mensen van Van Schadewijk Hoveniers inschakelen.

Bij Van Schadewijk Hoveniers is uw tuin in ervaren en vakkundige handen. Het bedrijf staat garant voor de volledige zorg voor uw tuin: van het ontwerp tot de aanleg en van het onderhoud tot de bestrating of vijver. Van Schadewijk werkt niet alleen voor particulieren, maar zorgt ook voor de perfecte uitstraling van het Ďgroení van bedrijven. Tevens realiseert zij zwembaden op maat voor u.
De eerste stap naar de tuin van uw dromen maakt u door een geheel vrijblijvend gesprek aan te vragen met Van Schadewijk Hoveniers. De hovenier komt bij u aan huis om de situatie en mogelijkheden ter plaatse te bekijken. Tijdens dit gesprek kunt u uw wensen en budget kenbaar maken. Deze worden vervolgens verwerkt in een eigentijds tuinontwerp waar u vele jaren plezier aan kunt beleven.
Bij het maken van het tuinontwerp wordt niet alleen een beplantingsplan opgesteld, Van Schadewijk Hoveniers houdt ook rekening met alle andere zaken die komen kijken bij de aanleg van uw tuin. Van het leggen van (sier)bestrating en het plaatsen van schuttingen tot de aanleg van vijvers of waterpartijen.
Na het maken van het ontwerp realiseert Van Schadewijk Hoveniers ook de complete aanleg van uw tuin. Uw wensen worden vertaald in een geschikte plantenkeuze. Door een juiste afstemming van verschillende soorten planten en struiken kunt u het hele jaar door optimaal genieten van uw tuin. Bloei in het voorjaar en de zomer, prachtige kleuren in de herfst en wintergroene planten voor een gevarieerd beeld in de koudste maanden van het jaar.
Bij de aanleg van de tuin staan uw persoonlijke wensen centraal. Houdt u van weelderig groen? Kiest u voor een onderhoudsvriendelijke tuin? Moet er speelruimte voor de kinderen zijn? Wilt u uitgebreid kunnen barbecueŽn? Van Schadewijk Hoveniers heeft voor al uw tuinideeŽn een passende oplossing.
Uw tuin leeft en is constant in beweging. Planten groeien, de seizoenen wisselen en strenge vorst, extreme droogte of vervelend ongedierte kunnen soms behoorlijk wat schade aanrichten. Een tuin vraagt daarom constant om begeleiding. Om het hele jaar van uw tuin te blijven genieten, is regelmatig onderhoud zelfs een vereiste. Sommige mensen beleven veel plezier en ontspanning aan het uitvoeren van hun tuinonderhoud. Anderen ervaren het onderhoud van de tuin op hun beurt als een belasting. Is dat laatste bij u ook het geval of heeft u geen tijd of groene vingers, dan kan Van Schadewijk Hoveniers u dit werk geheel of gedeeltelijk uit handen nemen. Zo kunt u genieten van uw tuin zonder er al te veel omkijken naar te hebben.

van Schadewijk Hoveniers
Hoogstraat 32B, Deursen-Dennenburg
Tel. 06 18187649
www.schadewijkhoveniers.nl

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17117