Datum plaatsing: 18 maart 2017

Lijfstijling: Het is tijd voor actie! Win € 250,00 shopbudget!


Lijfstijling: Het is tijd voor actie! Win € 250,00 shopbudget!


Maren-Kessel (Oss): Heb je carnaval gevierd of ben je net terug van een heerlijke vakantie? Of misschien loop je al wat langer met de gedachte om (weer) iets aan die kilo’s te doen, maar is het er nog steeds niet van gekomen. Dan is het nu tijd om serieus aan de slag te gaan.

Afslanken is niet eenvoudig en dat beseffen we bij LijfStijling maar al te goed. De coaches zijn niet alleen goed opgeleid, maar zelf ook ervaringsdeskundigen. Daarom doen we er alles aan om jou te helpen je ideale gewicht te bereiken … en te behouden, zodat je weer goed in je vel zit.
Natuurlijk zorgt LijfStijling voor een goed programma, effectieve behandelingen en motiverende coaching, maar er is nu meer …

Winkans!
Maak vóór 31 maart een afspraak voor een vrijblijvend gesprek en start met de aanpak van LijfStijling inclusief de eiwitrijke voeding van Kyalin en maak kans op één uur shoppen mét advies van een modecoach én € 250,00 shopbudget! En alsof dat niet genoeg is, maak je –als kers op de taart- ook kans op een heerlijke schoonheidsbehandeling.

Maak snel een afspraak voor meer informatie over deze mooie actie én over de mogelijkheden en bel Annemiek van der Voort tel: 06-20299616.
“U bent bij ons in goede handen op een persoonlijke en betrokken manier met een eerlijk advies”.

LijfStijling heeft vestigingen in Maren Kessel én Vught / www.lijfstijling.nl
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16581