Datum plaatsing: 20 maart 2017

VVD: Kiezers Bedankt!


VVD: Kiezers Bedankt!


Heesch (Bernheze): Woensdag 15 maart 2017 was een uitermate zonnige dag dat resulteerde in een hoge opkomst bij de Tweede Kamerverkiezingen. Het landelijke opkomstpercentage was 80,4%. In Bernheze lag dat nog hoger dan het landelijke gemiddelde met 82,1%.
En ook voor de VVD was het een uitermate zonnige dag, want ondanks een verlies van 8 zetels bleef de VVD voor de derde keer op een rij met 33 zetels. Op grote afstand volgden de PVV met 20, het CDA en D66 beide met 19 en vervolgens de SP en GroenLinks met 14 zetels.
Helaas moest onze coalitiepartner, de PvdA, een grote nederlaag incasseren en bleef steken op 9 zetels. Dat betreuren wij ten zeerste.
Bijna heel Nederland kleurde weer VVD-blauw en daar zijn wij zeer trots op.
Ook in Bernheze bleef de VVD voor de tweede keer de grootste partij met 4835 stemmen (25,4%) ruim voor het CDA met 20.2% gevolgd door de SP met 15,3%, PVV met 11,8%, en D66 met 10.9%.
De VVD-Bernheze is trots op het grote aantal inwoners van Bernheze dat hun stem heeft uitgebracht op de VVD en wij zijn u allen daar zeer dankbaar voor. Wij hopen dat dit mede dankzij de activiteiten en de inzet van de VVD-Bernheze is.
Naast de actuele gemeentepolitiek die wij als volksvertegenwoordiger zeer serieus nemen, gaan wij ons nu ook voorbereiden op de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018. Mocht u interesse hebben om hier zelf ook aan deel te willen nemen, neem dan contact met ons op.

Reageren http://bernheze.vvd.nl/contact

Jack van der Dussen
Fractievoorzitter VVD-Bernheze
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15886