Datum plaatsing: 20 maart 2017 - Laatst gewijzigd: 20-03-2017 08:19:23

Taekyon Berghem behaalt prijzen op twee toernooien


Taekyon Berghem behaalt prijzen op twee toernooien


Berghem (Oss): Het was een druk weekend voor de leden van taekwondovereniging Taekyon Berghem. Een kleine delegatie is afgereisd voor een tweedaags toernooi in TsjechiŽ, een ander deel van de leden was op zondag 19 maart in Middelburg te vinden voor een toernooi. Op beide toernooien werden prijzen gewonnen!
Op de Open Tsjechische kampioenschappen, een toernooi met ruim 500 deelnemers vanuit heel Europa, wist Ken Dekkers op het onderdeel sparring bij de heren -78 kg een zeer verdiende 3e plek te veroveren.
Op de Open Zeeuwse kampioenschappen was Taekyon Berghem met een grote delegatie te vinden. Daar werden op twee verschillende onderdelen prijzen gewonnen.
Op het onderdeel tuls werd Huberto van de Wetering 3e bij de senioren 2e dan en hoger. Stef van den Berk werd 2e bij de jongens t/m zwarte slip.
Op het onderdeel sparring werden er ook prijzen behaald. De klasses waren ingedeeld op leeftijd, lengte/ gewicht en ervaring.
Imke van der Zande, Bjorn van Krieken, Dave Dekkers en Jesse Broeren behaalde een knappe 3e prijs.
Lieke van den Berk behaalde een 2e prijs.
Danique Boelhouwer en Stef van den Berk mochten met het goud naar huis; zij veroverden de 1e plek!
Het was dus een druk maar succesvol weekend voor de leden van Taekyon Berghem. Op naar het volgende toernooi, de jeugd/ juniorencup op 26 maart!
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14707