Datum plaatsing: 20 maart 2017

Kansloze nederlaag voor Sint-Michielsgestel


Kansloze nederlaag voor Sint-Michielsgestel


Gestel (Sint-Michielsgestel): Sint-Michielsgestel is er in de uitwedstrijd tegen Avanti uit Schijndel niet in geslaagd om een of meer punten mee naar huis te nemen. Het werd uiteindelijk 3-0 voor de ploeg uit Schijndel en daarop valt weinig af te dingen.

Gedurende de hele wedstrijd toonde Avanti zich de veel agressievere ploeg. Vrijwel alle duels werden door hen gewonnen en dat resulteerde al snel in een aantal mogelijkheden voor het Gestelse doel. Vooralsnog wist de Gestelse verdediging stand te houden maar dat was van korte duur.
In de 16e minuut kwam Avanti op voorsprong door een kopbal van de spits.

Na dit doelpunt begon ook Sint-Michielsgestel zich enigszins te roeren in de strijd. Een inzet van Koen Hoek belandde daarbij op de paal, maar dat was wel ongeveer het enige wapenfeit van de Gestelse ploeg in de eerste helft.
Na een half uur spelen werd de achterstand verdubbeld toen opnieuw de spits van Avanti, dit keer met een harde schuiver 2-0 wist te maken. Dit werd ook de ruststand.

In de tweede helft beet Sint-Michielsgestel wel iets meer van zich af, maar dat was niet voldoende om Avanti in verlegenheid te brengen. Een schuiver van Jordi van Lijssel belandde wel op de Schijndelse paal. Als die bal wel in het doel was gegaan, had de wedstrijd misschien nog spannend kunnen worden, maar dat was helaas niet zo.
Vlak voor tijd wist Avanti ook nog 3-0 te maken, maar dat doelpunt was alleen nog belangrijk voor de statistiek.
Door deze nederlaag staat Sint-Michielsgestel nog steeds niet echt veilig.

Komende zondag volgt de gemeentelijke derby tegen Den Dungen, dat hiervoor een goede generale kende door een 4-0 overwinning op DSC. Sint-Michielsgestel is dus gewaarschuwd.
Hopelijk wordt het wel een aantrekkelijk duel en kan Sint-Michielsgestel dan wel weer een overwinning bijschrijven.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28955