Datum plaatsing: 20 maart 2017

Vrouwen Pr.Irene binden ook Someren aan zegekar


Vrouwen Pr.Irene binden ook Someren  aan zegekar


Nistelrode (Bernheze): In een van beide kanten matig gespeelde wedstrijd was het Prinses Irene, was het uiteindelijk Prinses Irene dat met 2-0 aan het langste eind trok tegen Someren. Dat was terecht, omdat de ploeg uit Nistelrode meer scorend vermogen bleek te bezitten. De doelpunten werden gemaakt door Renske v.d. Brand.
Someren wist het lang vol te houden en was met name in de eerste helft gevaarlijk via een drietal vrije trappen. In de 31e minuut was het Elien Ploegmakers, die Malissa Scheepers wist te bereiken. Deze zette via een uitstekende actie goed door en gaf Renske van den Brand een niet te missen kans. 1 - 0 wat ook de ruststand was.
In de tweede helft voerde Prinses Irene de verdedigende taak beter uit en met name Veerle Donkers zorgde ervoor dat de uitstekend opbouwende nummer 6 van Someren daar geen gelegenheid meer voor kreeg. Verder speelde Hilde Langens verdedigend en opbouwend een sterke wedstrijd. Het was opnieuw de op links prima spelende Renske van den Brand, die in de 58e minuut alleen voor de keepster van Someren opdook en haar tweede doelpunt maakte.
In de resterende tijd werd er volop gewisseld door beide teams. Zo maakte Meggie van den Oever haar debuut. Zij verving Elien Ploegmakers op het middenveld. Ook Britt van der Wiel en Anouk van der Ven kregen hun speelminuten, maar er veranderde niets meer aan de stand.

Opstelling: Eileen Rengers, Hilde Langens, Suwi Nunmuan, Meggy Wijnen, Marit van der Lee (80e minuut Britt van der Wiel), Jamie van de Nieuwendijk, Malissa Scheepers, Elien Ploegmakers (60e Meggie van den Oever, Femke van Bremen (80e Anouk van der Ven), Veerle Donkers, Renske van den Brand

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

voetbal nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16764