Datum plaatsing: 20 maart 2017

Vaute Teenz!Party in de Moerkoal


Vaute Teenz!Party in de Moerkoal


Middelrode (Sint-Michielsgestel): Zaterdag 1 april is er in de Moerkoal weer een Teenz!Party voor tieners van groep 7 en 8 tot en met 12 jaar. Het feest begint om 19.30 uur en staat bol van de activiteiten. Deze keer is alles vaut, heel erg fout dus en het is geen 1 april grap! Kom dus in je grappigste vaute outfit.
De feestruimte wordt natuurlijk ook helemaal vaut ingericht. Van Kerstbomen tot een zomerse sfeer; alles kan en mag! Natuurlijk ontbreekt de selfiehoek niet en kunnen jullie zoals altijd in de “beauty”corner terecht. DJ’s Dominick en Devin zorgen er weer voor dat iedereen zich op de dansvloer kan vermaken en natuurlijk ontbreekt de licht- en geluidsinstallatie van Tom en Sven niet. Wij hebben er veel zin in en hopen er met jullie samen een mooi feest van te maken.
Je kan je kaartje alvast kopen in de voorverkoop bij de Moerkoal en bij Remco. De entree bedraagt €4,00 inclusief een consumptie. Je kan ook aan de deur nog kaartjes kopen.
Het feest duurt tot 22.30 uur. Uit veiligheidsoverwegingen en om overlast voor de buren tot een minimum te beperken houdt de organisatie een “ binnen is binnen” beleid. Dit wil zeggen dat tijdens het feest de deuren gesloten blijven en je alleen naar buiten mag als je wordt opgehaald door ouders/verzorgers. Voor verdere informatie kun je terecht bij Remco 06-20847805 of bellen naar de Moerkoal 073 5033050 of mailen naar info@moerkoal.nl. Tot ziens op 1 april 2017 in Middelrode.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14556