Datum plaatsing: 20 maart 2017

Succesvol concours slagwerkers fanfare St.Willibrord


Succesvol concours slagwerkers fanfare St.Willibrord


Heeswijk-Dinther (Bernheze): Op het slagwerk solistenconcours in Berlicum, zondag 19 maart, hebben slagwerkers van de Koninklijke Fanfare St.Willibrord uit Heeswijk opvallend goede prestaties neergelegd. Maar liefst acht slagwerkers hebben deelgenomen en alle acht behaalden een 1e prijs.

Hein Verhallen, Willem van Empel, Bram van den Berg, Tjeu Dortmans, Mats Hulsman, Rob van den Berg, Diego van Driel en Tom van Zutphen slaagden erin om hoog te scoren.

Hein Verhallen, Mats Hulsman en het duo Willem van Empel/ Bram van den Berg werden 1e en gaan deelnemen aan de Brabantse kampioenschappen. Tjeu Dortmans en het duo Diego van Driel/Tjeu Dortmans werden 1e , promoveerden naar een hogere divisie en mogen deelnemen aan de Nederlandse kampioenschappen. Bovendien slaagde het duo Rob van de Berg en Tom van Zutphen er in om de 1e prijs te behalen met lof: helaas kunnen zij niet promoveren omdat zij al in de hoogste divisie spelen. Wel nemen zij deel aan de Nederlandse kampioenschappen.

Bij de slagwerk optredens gaat het om de muzikale uitvoering, maar ook om o.a. dynamiek, samenspel, techniek, klank en zuiverheid. Een fanfare waar haar slagwerkers op al deze onderdelen zo hoog scoren mag trots zijn op haar muzikanten.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29460