Datum plaatsing: 20 maart 2017

Een nieuwe naam én een nieuw logo: Stichting Kinderopvang Berenhuis


Een nieuwe naam én een nieuw logo: Stichting Kinderopvang Berenhuis


Berlicum (Sint-Michielsgestel): Kinderopvang Berlicum / ’t Beertjeshuis gaat sinds dinsdag 14 maart jl. verder onder de naam Stichting Kinderopvang Berenhuis. Tijdens een feestelijke bijeenkomst is de nieuwe naam en het nieuwe logo onthuld door wethouder Koos Loose. Met een druk op de knop gaf hij het startsein om een kort filmpje af te spelen, waarin kinderen de hoofdrol speelden en de naam en het nieuwe logo onthuld werden. Daarna werd er onder het genot van cupcakes met het nieuwe logo én zelfgemaakte hapjes door onze BSO-kinderen, getoost met kinderchampagne. De rest van de week is uitgeroepen tot feestweek waarbij op alle locaties leuke activiteiten zijn georganiseerd.
Waarom een nieuwe naam en logo?
De naam Stichting Kinderopvang Berlicum / ’t Beertjeshuis dekte al lang niet meer de lading van de stichting. Zo was ‘t Beertjeshuis de laatste jaren niet meer alleen actief in Berlicum, maar ook in Middelrode, Sint-Michielsgestel en Gemonde. Bovendien mocht de naam wel wat stoerder en eigentijdser... Kortom, na 26 jaar was het tijd voor een nieuwe naam. En bij een nieuwe naam hoort ook een nieuw logo. Stichting Kinderopvang Berenhuis vindt het immers heel belangrijk om zichzelf continu te verbeteren en te vernieuwen.
Tijdens de feestelijke bijeenkomst afgelopen dinsdag waren de reacties louter positief. Het Berenhuis is klaar voor de toekomst! Wil je het filmpje ook bekijken? Ga dan naar de website www.berenhuis.nl of kijk op de Facebook-pagina van het Berenhuis.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17288