Datum plaatsing: 20 maart 2017

Nothing Else Matters: recordopbrengst voor KinderLoop voor Hoop


Nothing Else Matters: recordopbrengst voor KinderLoop voor Hoop


Heesch (Bernheze): Gisterenavond werd in de Pas in Heesch bekendgemaakt dat er 8.500 euro is opgehaald tijdens de jaarlijkse benefietavond Nothing Else Matters. Het gaat om het hoogste bedrag ooit, en het komt geheel ten goede aan de KinderLoop van de SamenLoop voor Hoop in Heesch.

Om 19.00 uur overhandigde Mark de Haas namens organiserende band Co-Incidental, de cheque van 8.500 euro aan de voorzitter van de commissie KinderLoop, Marion van de Ven. Het hoge bedrag verraste haar en de hele commissie. Marion: Wat geweldig dat dit superbedrag aan de KinderLoop ten goede komt.

Sponsoring
De benefietavond Nothing Else Matters wordt inmiddels vijf jaar gehouden en zoekt elk jaar een regionaal goed doel waar kinderen baat bij hebben. Het bedrag is inclusief de opbrengst van de eerder georganiseerde veiling, de benefietavond en het bedrag dat de sponsoren bij elkaar hebben gebracht. Mark de Haas van Nothing Else Matters: We hebben een fantastische benefietavond gehad, met optredens van Outline, The Basement, Bulldog LT, Slash N Roses, Co-incidental en Qualawaai. En vergeet vooral de sponsoren niet: ook zij hebben een substantieel bedrag aan deze recordopbrengst bijgedragen.

Over SamenLoop voor Hoop
SamenLoop voor Hoop is een 24-uurs wandelestafette van KWF Kankerbestrijding. Tijdens de estafette lopen teams hun rondes op een vast parcours om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Het evenement telt in 2017 ruim 30 edities, die gedurende het jaar door het hele land plaatsvinden. De Heesche editie vindt plaats op 10 en 11 juni. Inmiddels hebben zich hiervoor al 135 teams ingeschreven.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30943