Datum plaatsing: 20 maart 2017

Guus Meeuwis laat het licht weer branden in ’s-Hertogenbosch


Guus Meeuwis laat het licht weer branden in ’s-Hertogenbosch


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Op 11 oktober 2017 geeft Guus Meeuwis samen met The Monkey Sandwich Band een splinternieuwe clubshow in de Orangerie te ’s-Hertogenbosch. Een opfrisser voor wie denkt 'The Monkey Sandwich Band'? Dat is de band waarmee Guus nummers laat groeien voordat ze opgenomen worden. Hij zal allerlei nieuwe nummers laten horen van nieuwe album dat medio mei 2018 uitkomt. Natuurlijk komen zijn vertrouwde hits ook voorbij. De kaartverkoop is al gestart op theateraandeparade.nl.

“We zijn heel veel liedjes aan het schrijven. Eigenlijk teveel voor één album”, aldus Guus. “Een goede reden om The Monkey Sandwich Band weer van stal te halen. Dat was de vorige keer zo onwijs leuk en nog zinvol ook. Het is fijn om de liedjes voor publiek te spelen voordat we de studio in gaan. Even uitproberen hoe ze het live doen. Ze langzaam laten rijpen. En eerlijk gezegd willen we gewoon niet langer wachten om ze mee het podium op te nemen! Ik ben zo ontzettend blij met al het nieuwe materiaal. We gaan tijdens deze tour alles spelen wat we op de plank hebben liggen en natuurlijk ook de oude hits. Leuk wordt het in ieder geval!”

Support act: Charl Delemarre
Singer-songwriter Charl Delemarre verzorgt het voorprogramma van Guus Meeuwis. De jonge zanger won eind 2014 de Grote Prijs van Nederland, is veelvuldig te gast geweest bij De Wereld Draait Door en werd door Guus Meeuwis tijdens de Wintereditie van zijn ‘Groots met een zachte G’ concerten in de Ziggo Dome uitgeroepen tot de muzikale belofte voor 2017.

Kaarten bestellen
De clubshow van Guus Meeuwis is op woensdag 11 oktober om 19:45u te zien in de Orangerie. Het concert is onderdeel van ‘TP op tournee’. Kaarten zijn te bestellen via theateraandeparade.nl, bij Bosch Ticket 0900 – 33 72 72 3 (lokaal tarief) en aan de kassa van Theater aan de Parade.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13520