Datum plaatsing: 21 maart 2017

Ontdek onze maatschappelijk impact op rabobank.nl/trotsRegio (schijndel): Dinsdag 21 maart publiceert Rabobank haar jaarverslag. In heel Nederland heeft Rabobank vorig jaar veel bedrijven duurzaam gefinancierd, zzp-ers laten starten, duizenden mensen toegang gegeven tot de woningmarkt en sport voor velen mogelijk gemaakt. Het zijn slechts een paar voorbeelden van de impact die zij maakt in de maatschappij. En daar zijn ze trots op.
Benieuwd naar de maatschappelijk impact in onze regio?
Lokaal laat Rabobank Hart van de Meierij via de publicatie “Onze maatschappelijke impact in regio Hart van De Meierij” u graag zien waarin en hoe ze als bank een verschil maakt en wat ze in onze regio voor elkaar hebben gekregen. Rabobank doet meer dan het verstrekken van geld. Door netwerk, kennis en kapitaal te verbinden aan dat van andere partners komen dingen in beweging. Dat heeft niets met liefdadigheid en alles met goed zakendoen te maken.
Geen zin in pagina's vol cijfers, grafieken en teksten?
Rabobank heeft enkele belangrijke cijfers in een infographic gezet: een korte samenvatting van haar activiteiten in het jaar 2016 en een overzicht van de maatschappelijke impact. Speciaal voor mensen die in enkele minuten willen weten hoe de zaken ervoor staan. Kijk op: rabobank.nl/hvdm
Interesse in de landelijke beelden? Kijk dan op rabobank.nl/trots
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16533