Datum plaatsing: 21 maart 2017

Prachtig nieuw pand Roy Verstegen


Prachtig nieuw pand Roy Verstegen


Nuland ('s Hertogenbosch): Afgelopen weekend opende Roy Verstegen zijn prachtige nieuwe bedrijfspand aan de bedrijvenweg in Nuland. Het aannemingsbedrijf met ruim 35 medewerkers timmert inmiddels al 13,5 jaar behoorlijk aan de weg, Roy Verstegen is actief in de zakelijke en particuliere markt en bij kleine en grote projecten, zoals de complete inrichting van openbare terreinen. Roy en zijn enthousiaste team hebben altijd ideeën en (maatwerk) oplossingen en hechten veel waarde aan goede projectbegeleiding. Door gebruik te maken van de beste machines, de meest geschikte materialen en de inzet van échte vakmensen kan men u steeds het beste resultaat garanderen.

door Wiljo van Nuland

De handen uit de mouwen, alles aanpakken en gewoon hard werken. Zo heeft Roy Verstegen eigenhandig een prachtig bedrijf weten op te bouwen. Op basis van ervaring en eigen inzicht nam hij 13.5 geleden de stap naar het zelfstandig ondernemerschap. Aanvankelijk als eenmanszaak. Na een goed jaar waren er echter al 4 man met hem aan het werk. Na twee jaar nam hij een klein Geffens stratenmakers bedrijf over en in de jaren die volgde groeide hij tegen de economische crisis in. Goed werk, goede prijs, goed afspraken en altijd binnen de tijd opleveren werd daarbij het visitekaartje.
Ter uitbreiding van zijn activiteiten kocht Roy een vrachtauto met containers. Die bedrijfstak groeide tot liefst 127 containers. Containers levert Verstegen in de eigen omgeving nog steeds maar de exploitatie buiten de regio is inmiddels overgedaan aan Van Happen om zich verder te kunnen concentreren op de aannemersactiviteiten. Op de Bedrijvenweg vinden die inmiddels een ruim nieuw onderkomen. In het pand is volop kantoorruimte maar ook ruimte voor instructie van personeel. De grote hal biedt onderdak aan het vele materieel.

Roy Verstegen heeft zich gespecialiseerd de complete inrichting en herinrichting van (openbare) terreinen zoals sportvelden, parken en tuinen, (school)pleinen en bedrijventerreinen. “We hechten veel waarde aan de deskundige begeleiding tijdens het gehele traject” legt Roy Verstegen uit. “Van het eerste ontwerp tot de aanleg, de oplevering en ook het onderhoud. Uit ervaring weten we dat iedere situatie uniek is en vraagt om een eigen aanpak. Ieder project begint bij ons dan ook bij het fundament, de basis om tot het gewenste eindresultaat te komen. Wij realiseren straat- en grondwerkzaamheden voor diverse toepassingen. Van kleine opritten tot grote openbare parkeerplaatsen en van tuinpaden, terrassen en zwembaden tot complete bedrijventerreinen.”
“De afgelopen jaren hebben we diverse projecten gerealiseerd, bijvoorbeeld voor gemeentes en andere overheidsinstanties.
Zo realiseerden we onder andere de terreininrichting bij het hoofdkwartier van de NAVO in Brussel. In eigen dorp zijn we bijvoorbeeld aan het werk geweest bij de herinrichting van de Zandstraat en op de Pelgrimsche Hoeve. Wij staan bovendien 24 uur per dag klaar om te helpen bij eventuele calamiteiten. Die flexibiliteit en betrokkenheid is onze grootste kracht.”

Groter groeien wil Verstegen niet. “Ik heb een groep vakbekwame jongens die voor elkaar door het vuur gaat en op wie ik kan bouwen. Het is prachtig zo” Dat wil niet zeggen dat niet verder gekeken wordt. Zo kunt u sinds enige tijd bij Roy Verstegen terecht voor de aankoop van diverse soorten onkruidvrije voegmortels. Eenvoudig te verwerken, waterdoorlatend en milieubesparend. “Resultaat is mooi straatwerk dat ook gemakkelijk schoon te houden is! Binnen een half jaar is het naast www.voegmortel.nl ook op 75 verkooppunten verkrijgbaar” aldus Roy.

Bijzonder dankbaar is Roy zijn vrouw die hem altijd heeft bijgestaan en de administratie van het bedrijf doet maar bovenal zijn ouders. ”Daar heb ik enorm respect voor. Zij hebben mij in staat gesteld mijn bedrijf op te bouwen. Ze hebben me bij alles altijd geholpen en doen dat nog steeds. Niets is hen te veel. Zonder hen was ons bedrijf nooit geweest waar we nu staan”.

Sinds de oprichting is Aanmeningsbedrijf Roy Verstegen altijd maatschappelijk betrokken geweest. Roy en zijn vrouw ondersteunen graag diverse lokale en regionale verenigingen en stichtingen. Ook achter de schermen. Bij gelegenheid van de opening zijn diverse giften ontvangen. Die willen Roy en zijn vrouw graag ten goede laten komen aan het vervullen van een bijzondere wens. “Iemand die ernstig ziek is en nog graag iets wil, iemand die aan de rolstoel gekluisterd en een bijzonder uitstapje zou willen maken, dat soort dingen”. Legt Roy “Daar zoek ik helemaal geen publiciteit mee, dat kan zelfs onder ons blijven. We willen iets terugdoen voor de gemeenschap, that’s it. Mensen met ideeën kunnen me bellen of mailen. We zoeken dan de meeste bijzondere wens of wensen uit te laten komen”.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15963