Datum plaatsing: 21 maart 2017

Veel belangstelling voor nieuwbouwwoningen van Heijmans


Veel belangstelling voor nieuwbouwwoningen van Heijmans


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Het team van Het Waare Huis bestaat sinds kort uit maar liefst tien personen waarvan drie registermakelaars-taxateurs en drie kandidaat makelaars-taxateur. Behoorde het kantoor in 2016 landelijk al tot de top vijf van nieuwbouwmakelaars, dit jaar wordt een gooi gedaan naar de nummer 1 Award. Directeur Willem Janssen is in zijn nopjes. “We hebben op dit moment maar liefst ruim 130 nieuwbouwwoningen in portefeuille. Woningen die in verschillende projecten worden gerealiseerd.”

Door Herman van Dinther

Er is goede belangstelling voor de Watervilla’s die Heijmans in De Groote Wielen gaat bouwen. De verwachting is dat de bouw kort na de zomer start. Het volgende project van de Rosmalense bouwer omvat vijf verandawoningen en zeven singelwoningen in De Groote Wielen. Deze twaalf woningen komen eind maart 2017 in de verkoop.
De verandawoningen in De Lanen - Zuid liggen op de zuidkant aan de waterplas en hebben de uitzonderlijke breedte van 7,2 meter, heel apart. De drie verdiepingen bieden een woonoppervlak van honderdveertig meter. Deze fraaie woningen met een uitzonderlijk mooie ligging hebben ook een schitterend uitzicht over de waterplas.
“De woningen zijn zeer energie zuinig en kunnen in overleg naar wens ingedeeld worden. Dat betekent dat de koper zelf kan aangeven hoe hij zijn of haar ideale woning voor ogen heeft. Dat geldt trouwens ook voor de zeven singelwoningen. Dat zijn weliswaar standaard eengezinswoningen maar de prijzen zijn heel redelijk. Bij deze woningen ligt de tuin op het zuiden en kan worden ingezet op energiezuinigheid door het gebruik van zonnepanelen.”
De bouw van beide typen woningen start kort voor of direct na de bouwvakvakantie en zullen in het voorjaar van 2018 worden opgeleverd. Via de website www.heijmansgrootewielen.nl is nu al meer informatie te vinden.

Golf verhuisbewegingen
Willem Janssen: “We hebben ons team onlangs uitgebreid omdat wij de kwaliteit van ons werk voorop stellen. Klanten mogen niet de dupe worden van de drukte die bij ons al een tijdje heerst. Vier makelaars bij ons houden zich bezig met bestaande woningen, drie anderen richten zich specifiek op de nieuwbouwprojecten. Niemand zit bij ons duimen te draaien, er lopen dagelijks veel geïnteresseerden binnen en de telefoons komen nauwelijks tot rust. Je hoort mij niet klagen hoor”, zegt Willem met een brede lach. “Zoals gezegd blijft bij ons de klant centraal staan en daar investeren we in. In Rosmalen komt een grote golf verhuisbewegingen op gang. De nieuwe woningen trekken voor een deel mensen die al een bestaande woning hebben. Dus ook die woningen komen beschikbaar voor starters of voor mensen die anders of soms groter willen wonen. Er staan aantrekkelijke projecten op stapel die voor veel mensen interessant zijn en waarop soms al jaren wordt gewacht. Dat geldt onder meer voor het plan Eikenburg in Maliskamp en voor de appartementen in het Centrumplan.

Doordat het centrumplan eindelijk is vlot getrokken staat Rosmalen nog meer dan eerder al volop in de belangstelling. Rosmalen is voor veel mensen een gewilde woonplaats. Dat zie je ook aan de belangstelling voor De Groote Wielen. Mensen willen daar graag wonen. Kijk alleen maar naar het project Parktuinen. Daar zijn al ruim dertig woningen binnen een maand verkocht. Dat plan krijgt dan ook een vervolg met opnieuw achtentwintig huizen.

Op de foto Art impression van een van de twee Heijmans- projecten die op stapel staan
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31304