Datum plaatsing: 21 maart 2017

Finalisten Camerettenfestival op 25 maart in NistelrodeNistelrode (Bernheze): Cameretten Festival is de toonkamer, kweekvijver en springplank van het cabarettalent van de toekomst. Beginners krijgen de kans zich te profileren en ontwikkelen om zo van cabaret hun professie kunnen maken. Bert Visscher, Marc-Marie Huijbregts, Brigitte Kaandorp, Theo Maassen, Hans Teeuwen, en Jandino Asporaat zijn ooit hier begonnen en laten nu avond aan avond volle theaterzalen keihard lachen!.
Wij stellen de finalisten van 51e editie in het kort aan u voor:

Pieter Verelst -Winnaar Juryprijs
Over zijn programma ‘Mijn broer en ik’: Eerst en vooral zou ik willen zeggen dat ik vandaag heel heuglijk ben. Ondanks mijn povere uitkering, zou ik mijn broer na tien jaar terug hartelijk willen ontvangen. Een mens is immers ook niet gemaakt om alleen te zijn. Geen kwaad woord over mijn broer.

Alex Ploeg -Winnaar Publieksprijs
Over zijn programma ‘Onverantwoord’: Alex snapt de dingen heus wel. Hij is gewoon wie hij is: een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. Die rake vragen stelt over onderwerpen die er niet toe doen. Die razendsnel is maar stagneert. Die aan niemand verantwoording hoeft af te leggen, maar dat liever toch even komt doen.

Tim Teunissen -Winnaar Persoonlijkheidsprijs
Over zijn programma ‘Vluchten kan altijd’: Tim laat een reeks antihelden de revue passeren die kosten wat het kost de schone schijn ophouden. Met man en macht houden ze zich van de domme of blazen van de hoogste toren. Een voorstelling over sorry zeggen, vluchtgedrag, te veel ambitie hebben en bang zijn.

Mis het niet – lach om de cabaretiers van morgen! Zaterdag 25 maart – aanvang 20.15 uur. Kaartjes ŕ € 12,50 verkrijgbaar via www.nesterle.nl

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12645