Datum plaatsing: 21 maart 2017

Start nieuwbouw Sint Jozefoord


Start nieuwbouw Sint Jozefoord


Nuland ('s Hertogenbosch): Op de dag van Sint Jozef, 19 maart, is bij Sint Jozefoord het startsein gegeven voor de bouw van 48 zorgappartementen. Deze zullen komen te staan op het terrein tussen de Duijn en Daelseweg en Sint Jozefoord. Het bouwbord werd onthuld door Zuster Antonie Ardatin, Algemeen Overste van de Congregatie Dochters van Maria en Joseph.

In de appartementen komen kleinschalige afdelingen voor zowel mensen met dementie als mensen met lichamelijke problemen. In lijn met de kernwaarden van Sint Jozefoord, "verbondenheid", wordt de nadruk gelegd op ruime gezamenlijke ruimtes.

Met behulp van domotica zal gekeken worden hoe alle bewoners zo goed mogelijk geholpen kunnen worden en zelfstandig kunnen blijven, zonder dat hiermee ingeleverd wordt op de kwaliteit van zorg. Om hier goed zicht op te krijgen is Sint Jozefoord een samenwerkingsverband gestart met de Technische Universiteit Eindhoven.

In het kader van duurzaamheid wordt er zoveel mogelijk gewerkt met regionale partijen. Het streven is dat de nieuwbouw volgend jaar op de dag van Sint Jozef, 19 maart 2018, geopend kan worden.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.27651