Datum plaatsing: 10 april 2017

Start verkoop tweede fase nieuwbouwwoningen De Lanen – De Groote Wielen


Start verkoop tweede fase nieuwbouwwoningen De Lanen – De Groote Wielen


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Op vrijdag 21 april aanstaande brengt Hoedemakers bouw en ontwikkeling een nieuwe fase met een grote diversiteit aan nieuwbouwwoningen in De Groote Wielen in verkoop. De woningen worden gebouwd in een heel nieuw deel van de mooie woonwijk met de naam Parktuinen. Van ruime hoek- en tussenwoningen tot riante tweekappers en vrijstaande woningen. Deze tweede fase komt versneld op de markt wegens de grote populariteit van de eerste fase. Die was binnen drie maanden helemaal uitverkocht. Nu worden 33 nieuwe huizen gepresenteerd. Hiervan zijn brochures beschikbaar met uitgebreide informatie, artist impressions, plattegronden en prijzen. Geďnteresseerden zijn van harte welkom bij de start verkoop op 21 april van 17.00 tot 19.00 uur bij Het Waare Huis in Rosmalen om de brochure op te halen en vragen te stellen.

Veel keuze
In Parktuinen woon je op een plek waar het altijd voelt als vakantie. Dat komt door de groene opzet van dit deel van de wijk en de ruimte voor water. Niet zo vreemd dat je hier op zoek gaat naar jouw droomhuis! Bovendien kun je in de woningen van Hoedemakers nog heel veel zelf kiezen. Je deelt je woning zo in, dat deze helemaal bij jou past. Daarnaast zijn er bijzondere pakketten die je nieuwe huis helemaal af kunnen maken. Ga je bijvoorbeeld voor de instapklare Premium Woning of bespaar jij maandelijks op de energielasten door te gaan voor Low Energy Wonen? Allemaal dingen die je in Parktuinen nog helemaal naar jouw hand kan zetten.

Meer weten?
Loop op vrijdag 21 april tussen 17.00 en 19.00 uur binnen bij Het Waare Huis aan de Burgemeester Nieuwenhuijzenstraat 2 in Rosmalen voor een brochure met prijslijst, plattegronden en meer informatie over de mogelijkheden. Medewerkers van het makelaarskantoor en Hoedemakers zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden.
www.parktuinen.nu

Foto: Een impressie van de tweekappers en vrijstaande woningen in de nieuwe fase.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17764