Datum plaatsing: 02 april 2017

Informatie avond over de Florijn in Nistelrode


Informatie avond over de Florijn in Nistelrode


Nistelrode (Bernheze): De Florijn in Oss en omstreken Eindelijk is er sinds september vorig jaar een door De Nederlandse Bank goedgekeurd eerlijk betaalmiddel voor het midden- en kleinbedrijf dat zowel de deelnemende bedrijven als consumenten grote voordelen biedt: de renteloze Florijn!

Waarom de Florijn?
Voor u als ondernemer is het eenvoudig en betaalbaar om krediet te krijgen wanneer u dat nodig heeft. De Florijn is een rentevrije munt, dus het ontvangen van doorlopend krediet kost u niets extra. U hoeft alleen zorg te dragen voor 1/12e aflossing per maand. U kunt direct na aflossing weer beschikken over dit krediet. Door bovendien consumenten de mogelijkheid te bieden met Florijnen te betalen, maakt u het voor hen extra aantrekkelijk zaken met u te doen. Dat levert u klantenbinding op en daarmee een vaste omzet. U heeft, doordat de Florijn 0,95 kost, een betere concurrerentiepositie ten opzichte van de grootbedrijven. Door consumenten dit te bieden, zorgt u dat iedere Florijn in uw eigen netwerk wordt uitgegeven. Dat geeft voordelen en zekerheid: voor u n de consument!

Gezonde balans
Ondernemers en consumenten zorgen er samen voor dat er ruim voldoende Florijnen in omloop zijn om zaken met elkaar te kunnen doen. De Florijn lost in feite het probleem van een tekort aan euro's op. Er ontstaat een gezonde balans, waarbij niet langer geld in de vorm van rente weglekt naar de banken. De stichting verzorgt alleen de administratie, en zorgt dat er niet te veel krediet wordt gegeven. De Florijn bestaat naast de Euro, ondernemers kunnen als zij dat wensen de Florijn altijd terug wisselen naar de Euro.

Wat is het addertje onder het gras? Dat is er niet. Florijn is een simpel ruilmiddel, zonder inflatie of deflatie, altijd voldoende beschikbaar en vooral: zonder rente. De afwezigheid van rente verandert alles. We kunnen het niet genoeg benadrukken.

Dit roept misschien vragen op. Graag nodigen wij u - ondernemers, winkeliers n particulieren dan ook uit om kennis te maken met deze veelbelovende renteloze munt. U bent van harte welkom op onze informatieavond in Spoor 8, Wijen 77 te Nistelrode. Daar beantwoorden wij alle vragen die u als belangstellende en vooral belanghebbende heeft over de Florijn.

Dinsdag 4 april, van 19.30 - 22.00
Spoor 8, Weijen 77, 5388 HM Nistelrode
Geef u op, want vol is vol!

Meer informatie: www.spoor-8.nlUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16527