Datum plaatsing: 03 april 2017

Goede winst van HVCH bij amateurs NEC


Goede winst van HVCH bij amateurs NEC


Heesch (Bernheze): HVCH heeft een goede en belangrijke overwinning geboekt tegen de amateurs van NEC in Nijmegen. De Heeschenaren hadden zich prima voorbereid op het snelle en technische spel van NEC. In de uitvoering kon trainer Harry Blokhuis dan ook tevreden zijn over zijn mannen op een paar momenten in de tweede helft na.

Vrijwel de gehele wedstrijd had HVCH het betere van het spel. Het duurde nog tot de 28e minuut voordat Jordy Veld de 0-1 op het scorebord liet zetten. Links achter Robin van Eldijk, die een puike wedstrijd speelde, wist Veld in de diepte te bedienen. Veld drukte direct af en liet de NEC doelman kansloos. HVCH bleef het tempo bepalen en kreeg vlak voor het rust signaal de kans om de score verder uit te breiden. Sjoerd Schobbers ging over de rechterkant met de bal aan de haal en gaf uitstekend voor op Roy Vissers maar zijn inzet werd met een katachtige reflex van de NEC keeper tot corner gewerkt.

Na de rust moest NEC trainer Hashemi zijn team wat anders laten spelen om nog een resultaat te kunnen behalen. Het leek aanvankelijk te werken want er kwamen een paar goede kansen voor spits Alex Kwieman. Deze faalde echter in de afwerking. HVCH kreeg in de omschakeling ook zijn mogelijkheden via Gijs v.d. Voort en Jordy van Horrik. Het duurde tot de 65e minuut eer de beslissing viel ten gunste van HVCH. Een inzet van Roy Vissers werd door een NEC speler als een volleerd doelman uit het doel gedoken: strafschop. Willem Roefs meldde zich weer om de penalty te nemen en evenals voorgaande keren kende hij geen pardon: 0-2. HVCH kon de thuisreis aangaan met drie belangrijke punten op zak. Komende zondag speelt HVCH wederom een uitwedstrijd bij MOC'17 in Bergen op Zoom.

Foto Ruud SchobbersUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

voetbal nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13592