Datum plaatsing: 12 april 2017

Aanmelden voor Braderie Maaskantje


Aanmelden voor Braderie Maaskantje


Maaskantje (Sint-Michielsgestel): Op zondag 11 juni a.s. organiseert Stichting t Oude Ambacht wederom de Braderie in het Maaskantje. Het Maaskantje en de St. Jacobusstraat staan dan vol met kramen met een grote diversiteit aan artikelen. Naast de vele nieuwe spullen is er een vrijmarktgedeelte, er zijn creatieve kramen, oude ambachten en er is een speciale boekenhoek.

Voor en door kinderen is er de kindermarkt waar ze zelf spullen kunnen kopen en verkopen.

Het grootste evenement van het dorp belooft weer een groot feest te worden met gezellige terrassen vol muziek en dans.

Op dit moment zijn er uiteraard nog kramen te huur en belangstellenden kunnen zich melden bij Rien de Keijzer, tel. 073 5942327.

Dus dames en heren handelaren en vrijmarkthandelaren meld je aan, want de Braderie in het Maaskantje is niet alleen heel gezellig en druk bezocht, er wordt ook goed verkocht. Deze oproep geldt ook voor creatievelingen die hun zelfgemaakte waren aan de man willen brengen.

Voor alle soorten kramen geldt op een bepaald moment vol is vol en wie verzekerd wil zijn van een kraam moet dus niet te lang wachten met aanmelden.

De Braderie is een ideale gelegenheid voor sportclubs en verenigingen om onder de aandacht te komen. Wil je jouw club of vereniging eens goed promoten, bedenk dan een leuke activiteit waarmee je de aandacht trekt tijdens de Braderie of reserveer een kraam. Voor clubs en verenigingen zijn de kramen extra voordelig. Bespreek het eens binnen je vereniging en zorg voor een opvallende bijdrage aan de Braderie.

Voor meer informatie over de Braderie kijk op de website www.braderiemaaskantje.nlUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29507