Datum plaatsing: 04 april 2017

Bourgondisch genieten tijdens Rosmalen AvenueRosmalen ('s Hertogenbosch): Net als vorig jaar zal Luuk Sluijter van Bourgondisch Genieten samen met zijn team de culinaire invulling van het evenement op zich nemen. En wellicht hebben jullie het al vernomen; het thema van dit jaar is Street Food!
Street Food is dé trend op culinair gebied waar je tegenwoordig niet meer omheen kan. Oorspronkelijk komt het begrip Street Food uit Zuid-Amerikaanse, Afrikaanse en Aziatische landen. Street Food bestaat hoofdzakelijk uit regionale producten, die typisch voor het betreffende land of regio zijn.
Het begrip Street Food van tegenwoordig gaat terug naar de basis van populaire gerechten. Het gaat om het herontdekken van de ‘klassiekers’ door het strippen van overbodige ingrediënten. Wat dacht je van de welbekende Amerikaanse Hot Dog, de gefrituurde Vietnamese loempia, gevuld met de lekkerste verse ingrediënten als wortel, taugé, garnalen of rundvlees vergezeld door een heerlijke dipsaus. De Griekse pita gyros met tomaat, rode ui en huisgemaakte tzatziki, Maar vergeet natuurlijk vooral niet de satés, het van oorsprong Indonesische en Maleisische gerecht met geroosterd vlees op een stokje.
Kortom, Rosmalen Avenue – Streetfood & Drinks in het weekend van 7, 8 en 9 april, een verfrissende mix van mode, muziek, entertainment, live cooking, streetfood en drinks. Daar moet je bij zijn!Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14483