Datum plaatsing: 04 april 2017

Nieuwbouw HVCH officieel gestart


Nieuwbouw HVCH officieel gestart


Heesch (Bernheze): Vanochtend om 10.00 uur is na een aantal weken voorbereiding het officiŽle startsein gegeven voor de nieuwbouw van de accommodatie. Dit door het storten van het eerste beton voor de fundering van de nieuwe kleedlokalen. Voorzitter Chris Ploegmakers en Rob Muller van Muller Bouw waren hierbij aanwezig. Een bijzonder moment, na jaren van voorbereiding wat soms bloed, zweet en tranen kostte. Maar de planning is gereed en de bouw is van start!

De nieuwbouw is een ontwerp van Koppens Architectenbureau uit Heesch. Muller Bouw, hoofdsponsor HVCH, bouwt het casco van de kantine, kleedlokalen en andere ruimtes. Verder nemen in de bouw heel veel HVCH sponsoren deel op allerlei deelgebieden. Van grondwerk tot afwerking tot inrichting. Ook worden vele vrijwilligers van HVCH ingeschakeld.

De bouw kent 2 fases: in fase 1 worden de 14 kleedlokalen, technische ruimte, wedstrijdsecretariaat, opslag en entree gerealiseerd. Het plan is dat fase 1 in september gereed komt voor gebruik in het nieuwe seizoen. In fase 2 wordt de kantine met bestuurskamer, nog enkele kleedruimten, medische ruimte, opslag etc. gebouwd. Voor de aanvang van fase 2 wordt de rest van het huidige gebouw gesloopt, vanaf einde mei. Streven is om begin 2018 gereed te zijn met de totale bouw.

De werkgroep Nieuwbouw HVCH is opgericht om de bouwplannen te maken en er invulling aan te geven. Zij begeleiden vanuit de club de voorbereiding en uitvoering hierbij ondersteund door Traject bouwmeester en architect uit Heesch. Vermeldenswaard is ook dat de samenstelling van de werkgroep bestaat uit allemaal leden van HVCH inclusief 3 bestuursleden. De leden van de werkgroep zijn allemaal werkzaam in bouwgerelateerde bedrijven met benodigde kennis en ervaring. Vanuit de werkgroep zorgt Paul Verstegen voor de bouwbegeleiding namens de club.

Nieuwbouw accommodatie laatste van drieluik projecten
Met het storten van beton voor de fundering is het laatste en grootste project van het accommodatieplan HVCH van start gegaan. Het plan dat in 2010 door het bestuur is vastgesteld kent drie kernpunten:

1. uitbreiden/herinrichten van parkeerplaats en fietsenstalling
2. aanleg kunstgrasveld
3. nieuwbouw kleedlokalen en kantine

De eerste twee zijn enige tijd geleden gerealiseerd en nu gaat de nieuwbouw van kleedlokalen en kantine met aanvullende ruimten beginnen. De nieuwbouw van de accommodatie heeft wat meer voeten in aarde gehad omdat het voor onze club een grote financiŽle inspanning noodzakelijk maakt. Dankzij de medewerking en tijdsinvestering van veel leden van HVCH, sponsoren van de club, sympathisanten en zeker niet te vergeten de gemeente Bernheze is de nieuwbouw een mooie afronding van het accommodatieplan.

Komende tijd zal beslist nog een beroep worden gedaan op velen om op een of andere manier een handje toe te steken. Wij houden iedereen graag op de hoogte van de vorderingen via onze site www.hvch.nl en via de facebookpagina @nieuwbouwaccommodatiehvch.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

voetbal nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14898