Datum plaatsing: 04 april 2017

Nieuwe functie voor clubicoon Jan van Grinsven


Nieuwe functie voor clubicoon Jan van Grinsven


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): FC Den Bosch en clubicoon Jan van Grinsven zijn een nieuwe functie overeengekomen vanaf seizoen 2017-2018. Waar ‘De Sliert van De Vliert’ dit seizoen nog actief is als assistent-trainer en keeperstrainer, zijn beide partijen overeengekomen dat Van Grinsven met ingang van komend seizoen als teammanager, coördinator en aanspreekpunt voor oud-FC Den Bosch én als commercieel en maatschappelijk ambassadeur aan de slag zal gaan. Tevens zal Van Grinsven de PR-activiteiten voor het eerste en tweede team gaan coördineren.

Een uitdagende nieuwe functie aldus Van Grinsven: “Ik kijk er naar uit om deze veelzijdige nieuwe uitdaging bij FC Den Bosch aan te gaan. In deze nieuwe functie kan ik me met mijn volledige ziel en zaligheid richten op het contact met de spelers en het ambassadeurschap van FC Den Bosch. Waar ik ook heel erg naar uitkijk zijn mijn nieuwe werkzaamheden als verbindingsman voor de vele oud-FC’ers die de club een warm hart toedragen. Al met al heb ik veel zin om mijzelf in te blijven zetten voor FC Den Bosch en ben ik blij dat de club mij deze mooie functie gunt.”

Algemeen directeur Bert Wernke over de nieuwe rol van Jan van Grinsven: “Jan is als clubicoon van onschatbare waarde voor FC Den Bosch. Uit de prettige gesprekken die we hebben gevoerd kwam al snel naar voren dat Jan zelf ook naar nieuwe uitdagingen op zoek was binnen FC Den Bosch. We zijn dan ook blij dat we samen tot deze nieuwe rolverdeling zijn gekomen. Met zijn bekendheid in de stad en regio zijn we ervan overtuigd dat zijn kwaliteiten in de rol van teammanager, als coördinator van oud-FC Den Bosch en als maatschappelijk en commercieel ambassadeur van de club, optimaal tot hun recht gaan komen. We kijken er naar uit om aan deze nieuwe samenwerking invulling te gaan geven!”

Hein de Lange, momenteel teammanager bij de Bossche hoofdmacht, zal met ingang van komend seizoen als aanspreekpunt fungeren voor de ouderraad van de jeugdopleiding, als coördinator optreden voor alle teammanagers van het eerste tot het jongste jeugdteam en begeleiding bieden bij de ontvangst van bijzondere gasten op wedstrijddagen.

FC Den Bosch wenst Jan van Grinsven en Hein de Lange veel succes en plezier toe in hun nieuwe functies!

Fotografie: Henk van EschUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

voetbal nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16458